2021. okt 01.

Potencianövelő tabletták - milyen potencianövelő kapszulák javítják az erekciót

írta: ETCcrew
Potencianövelő tabletták - milyen potencianövelő kapszulák javítják az erekciót

Vény nélkül kapható potencianövelő termékek, vényköteles potencianövelő készítmények, növényi vagy szintetikus gyógyszerek?

Ezt a döntést nem szabad meghoznunk anélkül, hogy előzetesen konzultálnánk egy orvossal. Egyesek számára elegendőek a természetes potencianövelő készítmények és az egészségesebb életmód, mások számára szükségessé válhat az 5-ös típusú foszfodiészteráz inhibitorokkal végzett kezelés .

A modern potencianövelő tablettákat szinte minden férfi szedheti, a kor itt lényegtelen. Az potencianövelő készítmények egyre népszerűbbek, különösen azért, mert a merevedési zavar problémával küszködő férfiak átlagéletkora minden évben csökken. Az egészségtelen és mozgásszegény életmód, a krónikus stresszes munka, az állandó kimerültség, a rossz étrend és a mozgáshiány miatt a probléma egyre gyakoribbá válik a fiatal és egészséges férfiak körében. Az erekciós zavar akár húszéveseknél is előfordulhat, ha anabolikus szteroidokat szednek izomtömegük felépítéséhez. A merevedési zavarokkal küszködő férfiak csaknem fele erős dohányos. 

Merevedési zavar elleni potencianövelő tabletták - hogyan működnek?

Számos potencianövelő készítmény áll rendelkezésre a jobb erekció eléréséhez és fenntartásához, de hatásmechanizmusuk elsősorban a keringési rendszer stimulálásán és az erek összehúzódásáért felelős anyagok szintjének szabályozásán alapul. A potencianövelő kapszulák javíthatják az erek átjárhatóságát, ami megkönnyíti a nagy mennyiségű vér áramlását a péniszbe a szexuális izgalom során.  Egyes potencianövelő kapszulák emelik az agy bizonyos kémiai elemeinek szintjét is.

A merevedési zavar gyógyszeres terápiájaként alkalmazott potencianövelő kapszulák fokozzák a szexuális vágyat, segíthetnek a jobb erekciós elérésében és fenntartásában. A potencianövelő tabletták jót tesznek a termékenységnek is. A jobb erekció és a kielégítő nemi közösülés, segíti a házaspárt abban, hogy teherbe essen. 

Potencianövelő kapszulák - biztonságosak az egészségre?

A potencianövelő tabletták biztonságosak, és nem károsítják a keringési rendszert. Ezt támasztják alá azok a részletes vizsgálatok eredményei, amelyeket az ilyen készítményeknek forgalomba hozataluk előtt meg kell tenniük. A potencianövelő tabletták nem vokoznak magas vérnyomást.

A potencianövelő kapszulák nem okoznak függőséget, mert nem befolyásolják a központi idegrendszert. Azonban óvatosan kell őket alkalmazni. Ezeket nem szabad korlátlan mennyiségben szedni. Ne vedd be őket alkohollal, mert károsíthatja a májat. Sőt, az erős alkoholtartalmú italok késleltetik a magömlést, sőt lehetetlenné is tehetik. Ezért jobb lemondani egy erős italról, és örömet szerezni a meghitt légkörből és a partner közelségéből.

 

Vény nélkül kapható potencianövelő tabletták

Manapság számos vény nélkül kapható potencianövelő tablettát kínálnak, amelyek gyakran egyszerűen gyógynövények.  A vény nélkül kapható potencianövelő tabletták L-arginint is tartalmazhatnak (elősegíti a salétrom-oxid termelését, ami pozitívan befolyásolja az erek izomzatát és javíthatja az erekciót is).

A természetes hatású potencianövelő tabletták gyakori összetevői:

-          maca gyökér,

-          tribulus terrestris,

-          guarana mag,

-          ginseng,

-          szabál pálma gyümölcs,

-          cink,

-          szelén,

-          B6 és E vitamin.

Ne feledd, hogy nem szabad egyedül kezelnie a merevedési zavar problémákat; a kívánt hatás elérése érdekében orvoshoz kell fordulni, és felügyeletük alatt szükséges alkalmazni a potencianövelő kapszulákat és egyéb potenciális gyógyszereket. Csak ezután lehet elkerülni a mellékhatásokat, és hatékonyan kezelni a problémát.

Szólj hozzá