2021. okt 25.

Pénisznövelés: 7 módszer a pénisz méretének növelésére

írta: ETCcrew
Pénisznövelés: 7 módszer a pénisz méretének növelésére

A különféle megoldások értékelése előtt érdemes átgondolni a probléma típusát. Sok férfi úgy gondolja, hogy a mérete átlag alatti, de ez gyakran nem így van. Egyes esetekben ez csak az alaptalan alkalmatlanság érzése, amelyet részben az a romboló kép okoz, amelyet a társadalom az erős és férfias emberre rótt, részben az önértékelési problémák miatt.

Ezen pénisznövelő eljárások némelyike ​​olyan férfiak számára készült, akiknek a péniszük születési rendellenesség vagy sérülés miatt nem működik megfelelően.

Az átlagos pénisszel rendelkező férfiak egyre gyakrabban fontolgatnak bizonyos kezeléseket a pénisznövelés érdekében. Sok esetben ezek a beavatkozások nem szükségesek.

1. megoldás: pénisznövelő kapszulák, valóban hatékony módszer?

A pénisznövelő tabletták segíthetnek a pénisz méretének növelésében. Olyan gyógynövényeket, ásványi anyagokat, vitaminokat és hormonokat tartalmaznak, amelyek növelik a pénisz méretét. Hatékonyságukat azonban még nem bizonyították. Ezek egy része káros hatásokkal is járhat. 

2. megoldás: penoplasztika, pénisznövelő műtét

A pénisznövelő sebészeti eljárások kockázatosak, és nincs tudományos bizonyíték arról, hogy valóban segítene megnövelni a péniszedet. A pénisznövelő módszereken alapuló vizsgálatok vegyes eredményeket hoztak a szexuális elégedettség, a hatékonyság és a biztonság tekintetében. Szélsőséges esetekben az ernyedt állapotban lévő péniszt körülbelül fél-egy centiméterrel is megnőhet.

A pénisznövelő sebészetben három módszer létezik:

- Pénisznövelés: A pénisz megnagyobbítására szolgáló eljárás során zsírt szívnak le a test egy részéből, és befecskendezik a péniszbe. Az eredmények azonban kiábrándítóak lehetnek, mert a befecskendezett zsír egy részét a szervezet újra felszívhatja. Ez a pénisz görbületéhez vagy aszimmetriájához vezethet.

- A felfüggesztő ínszalag elvágása: A pénisz és a szeméremtesthez kapcsolódó szalagok támogatást nyújtanak erekció esetén. Amikor ezt a szalagot elvágják, a pénisz hosszabbnak tűnik. A kezelésről ismert, hogy egy-három centiméterrel megnövelheti a pénisz méretét. A betegek elégedettségére vonatkozóan azonban nincsenek pozitív eredmények. Ez a műtét nem praktikus és nem biztonságos.

Péniszimplantátumok: A pénisznövelő műtét egyik fajtája, amikor implantátumot ültetnek be a péniszbe, így az nagyobbnak tűnhet. A kapcsolódó kockázatok például a fertőzések, implantátumtörés stb.

3. megoldás: lipofilling

Amint azt az előző bekezdésben már kifejtettük, ez a technika abból áll, hogy a test más részeiről eltávolított zsírt fecskendeznek be, hogy a pénisz nagyobbnak tűnjön. De gyakran a zsír felszívódik, és a pénisz visszaáll eredeti méretére.

4. megoldás: péniszhosszabbító és péniszpumpa

Ez egy olyan pénisznövelő technika, amely egy kis súlyt használ a pénisz meghúzására. Ez a kezelés nem mutatott pozitív eredményt, sőt maradandó károsodást is okozhat.

A péniszpumpák vagy eszközök megnövelhetik a péniszt, de ez átmeneti változás. A férfiak olyan betegségek kezelésére használják, mint például az erekciós zavarok. Azonban, ha gyakran alkalmazzák, szövetkárosodást okozhatnak a péniszben, ami kevésbé szilárd erekciót eredményezhet. Sok orvos azt állítja, hogy ezek az eszközök nem segítenek a pénisznövelésben.

5. megoldás: pénisznövelő krémek

A piacon megtalálhatók pénisznövelésre szolgáló krémek. Először is javasoljuk, hogy beszélj orvosoddal, mielőtt bármilyen pénisznövelő terméket kipróbálnál, mivel káros mellékhatásokat is okozhatnak. Ezenkívül nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a krémek segíthetnek a pénisznövelésben.

6. megoldás: gyakorlatok pénisznövelésre

Míg egyes gyakorlatok, mint például a jelqing, amely a pénisz hegyének mutatóujjával és hüvelykujjával történő meghúzását jelenti, biztonságosak a pénisz számára, tudományosan nem bizonyították, hogy növeli a pénisz méretét. Ezenkívül fájdalmat, eltorzulást és hegképződést okozhatnak.

7. megoldás: péniszmasszázs

A pénisznövelés lehetséges megoldásaként a masszázs is javasolt, mint a jelqing esetében. Mindenesetre nincs bizonyíték a tényleges hatékonyságra. Az elérhető eredmények minden esetben átmeneti jellegűek.

Kiknek ajánljuk a pénisznövelést?

Ezeket a pénisznövelő módszereket, különösen, ha pénisznövelő műtétről van szó, csak azoknak ajánljuk, akiknek valódi problémáik vannak, amelyek megakadályozzák a normális életet.  Ezeket a megoldásokat csak extrém esetekben javasoljuk, amikor az alanynak olyan rendellenessége van, amely megakadályozza a normális működést.

Érdekesség

Egyes tudósok több mint 20.000 férfi adatait gyűjtötték össze, és megmérték a pénisz hosszát és vastagságát nyugalmi állapotban, valamint az erekcióban lévő pénisz hosszát és vastagságát. 

Íme, az eredmények:

A pénisz hossza nyugalomban = 9,09 cm

A pénisz vastagsága nyugalomban = 9,30 cm

A pénisz hossza erekcióban = 13,10 cm

A pénisz vastagsága erekcióban = 11,65 cm

Ne stresszeld magad, mivel a kutatások azt is mutatják, hogy a nők ritkán törődnek partnerük péniszének méretével, és kevésbé tartják fontosnak.

Ha a méreted átlagos, nincs ok az aggodalomra; inkább törődj a partnereddel, és próbáld a kapcsolatot az egészséges kommunikációra építeni, hogy megértsd, mi tetszhet neki a legjobban.

Próbáld fitten tartani magad és egészséges életmódot követni: ez sokkal többet fog segíteni!

Szólj hozzá