2021. okt 20.

Pénisznövelés - módszerek a nagyobb pénisz eléréséhez

írta: ETCcrew
Pénisznövelés - módszerek a nagyobb pénisz eléréséhez

Néha a férfiak a legfurcsább ötletekkel állnak elő. Például a pénisznöveléssel! Az ázsiaiak kifejlesztettek egy vazelin fecskendőt, amelyet a pénisz bőre alá injektálnak, és állítólag segít a pénisznövelésben. Furcsa ötlet. Ennek eredményeként a pénisz vastagabbnak és impozánsabbnak tűnik. Összegyűjtöttünk néhány lehetséges pénisznövelő módszert.

Segédeszközök, amelyek alkalmasak lehetnek a pénisznövelésre

Nyújtás


Annak érdekében, hogy a pénisz hosszabb legyen, egyik kézzel megfogják és hosszasan húzzák. A gyakorlat célja: a kötőszövet feltöltődik, és a pénisz néhány percre meghosszabbodik. De ez csak átmeneti pénisznövelést hoz.

Az intim borotválkozás


A pénisz szőrzetének leborotválása egyszerű, amelyet nemcsak a pornósztárok használnak lenyűgöző benyomást keltve. Amikor a pénisz alját már nem borítja szőr, több látszódhat a hímtagból. Az ilyen típusú pénisznöveléssel optikailag kb. két centiméterrel is hosszabb lehet a péniszed. És a legtöbb nőnek higiéniai szívességet is tesz! 

Pénisznövelés diétával

Nem csak az egészségére jó, ha egy kicsit karcsúbb leszel a derék körül. Minél nagyobb a hasad, annál rövidebbnek tűnik a péniszed. A zsírszövet súlya nyomást gyakorol a péniszre, amelyek a medencefenékhez rögzítenek. 

Pénisznövelés pénisznövelő krém segítségével


A pénisznövelés pénisznövelő krémmel? Néhányan ártalmatlan hatóanyagokra támaszkodnak, amelyek elősegítik a vérkeringést, például a ginko esetében. Ugyanakkor ápolják a bőrt, és segítheti a pénisznövelést. Aztán vannak hormontartalmú krémek. Ezeket óvatosan kell használni. Májkárosodást és a vérkép megváltozását okozhatják.

Pénisznövelő kapszula


Óvatosságra van szükség, mert az összetevők gyakran nincsenek egyértelműen feltüntetve, és egészségügyi kockázatot tartalmaznak. 

Pénisznövelés masszázzsal


Ez a módszer nem ártalmatlan. Az úgynevezett "Jelqing" egy keleti módszer, amellyel a vért a pénisz merevedő szövetébe préselik. Ez magában foglalja a bemelegítési fázist, és a masszázst. 

Mechanikai eszközök


Mechanikai eszközök segítségével is lehetséges a pénisznövelés. A speciális eszközöket  a pénisz meghosszabbítására tervezték. Például öv, amelyet a ruházat alatt viselnek. Egy tanulmány azt mutatja, hogy a pénisznövelés már hat hónap múlva láthatóvá válik. Az urológusok óvva intenek ezektől az eszközöktől, hiszen kockázatosak, és mellékhatásokat okozhatnak, ha helytelenül használják őket.  

A gyártó szerint némi erőfeszítést igényel az eredmény elérése, ha péniszpumpát használsz. A pumpát minden második nap egy-két órán keresztül kell használni. A péniszpumpák segíthetnek a pénisznövelésben és az erekció elérésében, mivel az ebből eredő nyomás vért visz a péniszbe. A hatást eddig nem bizonyították tudományosan. És az idegek, az erek és a húgycső is megsérülhet. Ezért mindenképpen beszéld meg orvosoddal az ilyen típusú pénisznövelést.

Pénisznövelés műtéten keresztül


A nagyon kétségbeesetteknek: sebészeti pénisznövelés esetén a műtéti beavatkozás segíthet a pénisznövelésben. Az eljárás során a test saját zsírjával töltik fel a péniszt, melyet leszívnak pl.: a combból. Klinikai képek, például "mikropénisz" (kisebb, mint 7,5 cm) esetén ez az eljárás hasznos lehet. 

Szólj hozzá