2021. sze 27.

Hogyan lehetséges a pénisznövelés?

írta: ETCcrew
Hogyan lehetséges a pénisznövelés?

Sok férfi attól tart, hogy kicsi a pénisze. A valóság az, hogy a legtöbb férfi, aki aggódik péniszméretéért, jóval a normál tartományon belül van. Az átlagos pénisz mérete 12 cm. A fiúk közel 90%-ának 10 és 15 cm közötti pénisze van.

Kutatások kimutatták, hogy a férfiak mindössze csak 55%-a elégedett a péniszével. A pornográfia egyes férfiakban irreális elvárásokat keltett. A pszichológusok ezt „kis pénisz szindrómának” nevezik.

Ma már különböző lehetőségek vannak a pénisznövelés érdekében.

1.      Pénisznövelő műtét

A pénisznövelő műtét során elvágják a felfüggesztő szalagot, amely rögzíti a péniszt a szeméremcsonthoz, növelve ezzel a pénisz hosszát. Vannak olyan orvosok, akik olyan sebészeti beavatkozást kínálnak, amelyben a páciens saját zsírját befecskendezik a péniszbe, ami a vastagság növekedését eredményezheti. Ezeket nem ajánljuk, mert lehetséges, hogy az erekció nem fog többet létrejönni. Valamint a pénisznövelő műtét után lehetséges a fertőzés és a bőr nekrózisa.

2.      Pénisz injekciók

A pénisz vastagságának fokozása érdekében egyes orvosok ideiglenes kozmetikai töltőanyagokat fecskendeznek a péniszbe, hasonlóan az ajkakon, a szemöldökön és a mosolyvonalon használt töltőanyagokhoz. Vannak jól bevált anyagok, amelyeket töltőanyagként használnak az arcon, az állon és a testkülönböző területein. Általában 6 hónap után szívódnak fel a szervezetbe. Ezen injekciókkal kapcsolatban olyan visszajelzések érkeztek, hogy a péniszen rögös hatást váltott ki. Akik így próbálták megnövelni a péniszüket, nem elégedettek ezzel a módszerrel.

3.      Péniszimplantátumok

A pénisz bőre alá helyezett tartós implantátumok évtizedek óta rendelkezésre állnak a pénisznövelés érdekében. Egy kutatás során 400 olyan férfit kérdeztek meg a péniszimplantátummal kapcsolatban, akik kipróbálták ezt az eljárást. A 400 főnek csak 10%-a volt megelégedve a péniszimplantátummal. Sokan mellékhatásokról számoltak be. Illetve arról, hogy egyáltalán nem növekedett a péniszük, sőt sokaknak inkább roncsolódott.

4.      Jelqing

Rengeteg információ található az interneten a jelqingről vagy nyújtó gyakorlatokról, amelyek során a péniszt ujjaikkal vagy speciálisan tervezett eszközzel húzzák és masszírozzák. De az eredmények nem tartósak, és a jelqing nem kis sérülésveszéllyel jár. Sajnos a rendszeres jelqing gyakorlatot végzők többségének orvoshoz kellett fordulniuk az alábbi panaszokkal:

-          - zsibbad a hímvesszője

-          - artériák és a vénák szakadása

-          - merevedési zavar

5.      Pénisznövelő tabletták

A pénisznövelő kapszula a legbiztonságosabb módja a pénisznövelésnek. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, vény nélkül kaphatóak. Ma már számos helyen beszerezhetőek, ezért jól meg kell gondolnod, hogy milyen pénisznövelő kapszulát vásárolsz. Nagyon fontos, hogy először tájékozódj az összetevőkről.

A pénisznövelő kapszulák mellé ajánljuk a pénisznövelő krémeket is, mert a 2 együtt hatásosabb. Ezeket a pénisznövelő termékeket otthon, biztonságosan alkalmazhatod. Nagyon fontos, hogy 1-2 nap után még ne várd a csodát, hiszen minimum 2-3 hónap rendszeres használat szükséges ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt

Szólj hozzá