2021. sze 10.

Összekapcsolódik az alkoholfogyasztás és a merevedési zavar (ED)?

írta: ETCcrew
Összekapcsolódik az alkoholfogyasztás és a merevedési zavar (ED)?

Problémát tapasztalsz a merevedés megszerzésében és fenntartásában?  

Ne aggódj! Ma már számos lehetőség van a potencianövelésre!

 

A merevedési zavar egy gyakori dolog, amely bármely férfit érinthet bármely életkorban és bármikor. 

A merevedési zavarnak fizikai, pszichológiai és érzelmi okai vannak, amelyeket a túlzott alkoholfogyasztás könnyen súlyosbíthat.

Ha rendszeresen alkoholhoz nyúlsz, lehet, hogy nem vagy tisztában azzal a kárral, amelyet az erekciódnak okozol minden alkalommal, amikor kortyolsz egyet a kedvenc italodból.

Az alkohollal összefüggő merevedési zavar néha alkohol okozta szexuális diszfunkció néven is ismert. 

 

"Hogyan javíthatom a merevedési zavaromat, ha szeretek piálni?"

 

Nos, annak megértése, hogy mi a merevedési zavar fő oka, jó kiindulópont…

Nézd meg hogyan befolyásolják az ivási szokások a merevedést.

 

Mi a merevedési zavar?

 

Az erekciós diszfunkció (más néven impotencia) az a képtelenség, amikor nem jön létre erekció. Bár nem ritka, hogy egy férfi időről időre bizonyos fokú nehézségeket tapasztal az erekció elérésében, a tartós merevedési probléma káros hatással lehet egy srácra.

 

Ha merevedési zavarban szenvedsz, valószínűleg stresszesnek érzed magad, és szexuális egészségi és párkapcsolati problémákat tapasztalsz. Önbizalmad is a mélyponton lehet.

 

Mit tesz az alkohol az erekcióddal?

 

Az alkohol káros hatással lehet a központi idegrendszerre. Amikor iszol, az alkohol lassítja az agyad, és jelentős hatással van más szervekre - a péniszre is.

Ilyenkor reakcióidő csökken, ami megnehezíti a koordinációt, vagy a koncentrációt.

Röviden, az alkohol lelassítja az agyadat, így nem képes „elküldeni” a péniszednek a szexuális teljesítményhez szükséges jeleket.

Mivel mindenki másképp metabolizál és reagál az alkoholra, az alkoholt kiváltó mennyiség személyenként változik.

Az, hogy mennyit ettél, milyen gyorsan ittál, vettél-e be bármilyen gyógyszert, mind hozzájárul a merevedéshez. 

És természetesen az alkoholnak a péniszre gyakorolt ​​káros hatásai is negatívan befolyásolhatják egészséged és jóléted, szexuális életed és intim kapcsolatod.

 

Hogyan kell kezelni a merevedési zavarokat egy kapcsolatban?

 

Ha megérted, hogy mi okozza a merevedési zavarokat, hasznos lehet abban, hogy segítsen megbirkózni az erekciós zavarokkal egy kapcsolatban.

Ha az alkohollal való visszaélés merevedési zavart eredményez, fontos, hogy beszélj partnereddel a problémáról, hogy együtt találjátok meg a megoldást.

A merevedési zavar nem szűnik meg, ha figyelmen kívül hagyod. Beszélj orvosoddal, ha tanácsot kell kérned az alkohollal való visszaélés leküzdéséhez.

Hogyan javítható a merevedési zavar?

 

Ha gyors megoldást szeretnél a merevedési zavar problémájára, fontos, hogy türelmes legyen a merevedési zavar kezelésében.

Bár lehetséges a merevedési zavar gyógyítása, teljes mértékben el kell kötelezned magad az erektilis diszfunkció gyógyulási folyamata iránt.

Kezdd azzal, hogy felhagysz az egészségtelen szokásokkal, például a túlzott alkoholfogyasztással és a dohányzással.

Készíts el egy rendszeres edzésprogramot az elhízás elleni küzdelem, valamint a testbizalom és a testkép javítása érdekében. 

 

Melyik potencianövelő a legjobb?

 

A merevedési zavar kezelésénél fontos, hogy az első alkalomkor látogass el orvosodhoz, hogy megtudd, melyik a legbiztonságosabb potencianövelő az erektilis diszfunkció kezelésére. A vizsgálat után orvosod orális gyógyszereket írhat fel, amelyek segítenek az erekciós zavar tüneteinek kezelésében.

 

Alternatív megoldásként megkérdezheted a kezelőorvosod: „Mi a legjobb potencianövelő az erektilis diszfunkcióhoz?” A növényi összetevőket tartalmazó potencianövelő termékek, mint például, amelyek ginzenget tartalmaznak, világszerte különböző kultúrák használják, hogy segítsenek a merevedési zavarok gyógyításában.

 

Szólj hozzá