2021. sze 09.

Egyszerű otthoni gyógymódok a férfiak impotenciája (merevedési zavar) esetén

írta: ETCcrew
Egyszerű otthoni gyógymódok a férfiak impotenciája (merevedési zavar) esetén

A férfiak gyakori szexuális problémája az impotencia, amelynek gyakorisága az életkor előrehaladtával növekszik. Tehát mielőtt elkezdenéd elveszíteni a reményt, értsd meg, hogy az impotens nem azt jelenti, hogy örökké szenvedned kell a problémától.
Az otthoni jogorvoslatok hasznosak ahhoz, hogy a férfiak nagyobb szexuális potenciát érjenek el. 

 

Néhány jó tanács potencianövelésre:


1. A fokhagyma előnyös a szexuális impotencia kezelésében A fokhagymát gyakran szegény ember penicillineként emlegették, mert hatékony antiszeptikus és immunerősítő. Javíthatja a baleset vagy betegség miatt károsodott szexuális tevékenységeket. A fokhagyma segíthet a potencianövelésben is.


Rágj naponta 2-3 gerezd fokhagymát. Két vagy három gerezd nyers fokhagyma rendszeres rágása segít a szexuális impotencia kezelésében. Ezenkívül a teljes kiőrlésű gabonafélékből készült fokhagymás kenyér fogyasztása elősegíti az egészséges spermiumok termelését.

Vegyünk egy fokhagymát, hámozzuk meg, törjük össze, majd vajban pirítsuk meg. Ezt a keveréket naponta be lehet venni egy kanál mézzel. Ez a segíthet a korai magömlés, az impotencia és az akaratlan spermavesztés kezelésében.

2. A sárgarépa értékesnek tekinthető az impotencia gyógyításában.

Vegyél 150 g sárgarépát, apróra vágva, félig főtt tojással és egy evőkanál mézzel. Ezt a keveréket fogyaszd el naponta egyszer és ezt tedd 6 hónapon keresztül. Nem csak a merevedési zavar kezelésében segíthet, hanem növelheti a szexuális állóképességet.

3. A spárga szárított gyökereit gyógyászatban afrodiziákumként használják.

Vegyél 15 gramm szárított spárgagyökeret, és forraldfel egy csésze tejjel. Ezt a keveréket naponta kétszer fogyaszd el a kielégítő eredmények érdekében. Ennek a receptnek a rendszeres használata értékes az impotencia és a korai magömlés gyógyítására.

4. A gyömbérből kivont levet használva értékes afrodiziákum, és hasznos a szexuális gyengeségek kezelésében.

Vegyél fél teáskanál gyömbérlevet félig főtt tojással és mézzel, naponta egyszer, egy hónapon keresztül. Ez a recept enyhíti az impotenciát, és a korai magömlést.

5. A szárított datolya vitamin, és képes visszaállítani a szexuális vágyat, növelni a potenciát és javítani az általános vitalitást.

Naponta kb. 100 g datolyát szükséges bevinni a szervezetbe mandulával, pisztáciával esetleg birsalmával keverve. Pár hét múlva látható eredmények születhetnek.

Szólj hozzá