2021. sze 07.

Hogyan lehet növelni a potenciát?

írta: ETCcrew
Hogyan lehet növelni a potenciát?

Sok negyvenes férfi, akik merevedési zavarral küzdenek, gyakran azon tűnődnek, hogyan lehet otthon növelni a potenciát. Sok lehetőség van: testmozgás, sebészeti módszerek a potencianövelésre, potencianövelő tabletták, potencianövelő krémek, potencianövelő spray-k, népi jogorvoslatok. Ezenkívül pszichológus segítségére is szükség lehet. A férfiak potenciájának növekedése gyakran függ a beteg pszichológiai állapotától.

 

Mi a potencia?

 

Legyen egy férfi bármilyen korú számára a potencia nagyon fontos, mert ettől függ a szexuális élete, valamint a húgyúti, hormonális és reproduktív rendszer működése. Ha problémák vannak a potenciával, az egész test szenvedhet. A merevedési zavarban szenvedő férfiak nagy része gyakran alacsony önbecsüléssel rendelkezik. Ezért az a kérdés, hogyan lehet növelni a férfiak potenciáját, különösen sok férfit foglalkoztat.

 

Fokozott hatékonyság

 

A szexuális impotencia és az egészségi állapot romlása 40 év után jelentkezhet, de, hogy mennyire kritikus, az a személy hajlamától és szokásaitól függ. Ráadásul ebben a korban a szervezet nehezebben tud megbirkózni a betegségekkel, ezért egészséges életmódra és megelőzésre van szükség. Amikor egy érett férfi szembesül a merevedési zavarral, sürgős segítséget kell kérnie egy orvostól, aki képes azonosítani a csökkent potencia okát.

A férfiak potenciájának növelésére akkor van szükség, ha a gyenge szexuális izgalom pszichológiai problémákkal jár: stressz, depresszió, a partnerhez való negatív hozzáállás.

 

Hogyan lehet növelni a férfiak potenciáját?

 

A merevedési zavarok átmeneti vagy tartósak lehetnek. Az az ember, aki szégyelli, hogy orvoshoz forduljon, rengeteg olyan próbálkozást tesz a potencianövelés érdekében, ami felesleges, miközben elfelejti, hogy a természetes gyógymódok is segíthetnek. Az első dolog, amit meg kell tenned, ellenőrizd az étrended. A megfelelő táplálkozás helyreállíthatja a szexuális egészséget. A fehérjetartalmú ételek növelhetik a libidót. Ezenkívül vitaminokra is szüksége van a szervezetre.

De más módszerek is vannak az otthoni potencianövelésre:

o    masszázs;

o    gyógynövény tinktúrák;

o    torna és speciális gyakorlatok;

o    a gyógynövényekkel és babérlevéllel ellátott fürdők pozitív hatással vannak a potenciális állapotra;

o    rendszeres szexuális életnek kell lennie.

o    potencianövelő termékek kipróbálása

 

Egészséges ételek fogyasztása

 

Az egészséges táplálkozás fontos tényező, amely befolyásolja a férfi test működését. Vannak olyan ételek, amelyek serkentik a libidót. Afrodiziákumként hatnak. A férfiaknak vitaminokban gazdag ételeket kell fogyasztaniuk, mivel ezek javítják az anyagcserét és a biokémiai, mentális reakciók hatékonyságát a férfi testben. 

 

 Mi növeli a férfi potenciát? 

 

o    Zöldségek (karfiol, brokkoli, cukkini, kínai káposzta, zeller, sárgarépa);

o    Gyömbér, fokhagyma, kapor;

o    Tökmagok;

o    Fűszerek: bazsalikom, fahéj, sáfrány, pirospaprika, petrezselyem (mechanikai impotenciát kezel);

o    Gyümölcsök (mangó, citrusfélék, gránátalma, sárgabarack, füge, alma, dinnye, szőlő, banán, málna);

o    Hal és tenger gyümölcsei: garnélarák, kagyló, rák (jól növelik a férfi hormonok szintjét);

o    méz,

o    Rozskenyér;

o    Dió,

o    Gomba;

o    Csirketojás

o    Erjesztett tejtermékek (sajt, kefir, túró).

 

Próbáld ki a potencianövelő termékeket

 

A modern farmakológia sokféle potencianövelő terméket kínál, amelyek növelhetik a férfi potenciát. Egyes jogorvoslatok a hatékonyság növelésére, míg mások a szexuális vágy további stimulálására irányulnak. 

 

Otthoni jogorvoslatok

 

Mielőtt bármilyen népi jogorvoslatot használnál a potencianövelésre, tájékoztasd orvosod a szervezetre gyakorolt negatív következményekről. Tanácsot is kérhetsz egy tapasztalt gyógynövény termesztőtől. A libidó növelésére általában a következő hagyományos orvoslás receptjeit használják:

 

o    Sárgarépalé, méz, dió és gyömbér keveréke. Minden összetevőt fel kell vágni, és 1 evőkanál mézet kell hozzáadni. A keveréket egy órával étkezés előtt kell elfogyasztani.

 

o    A potencianövelés érdekében csalán főzetet is használhatsz. Ehhez a növény leveleit forrásban lévő vízben 5 órán keresztül forraljuk. Szintén étkezés előtt kell elfogyasztani.

 

o    A ginzeng hatékony természetes afrodiziákum az erekció növelésére. Kiváló főzeteket kaphatsz a potencianövelésre.

 

o    Saláta hagymával, répával, spárgával. Minden összetevő pozitív hatással van a merevedési zavarra.

 

Szólj hozzá