2021. sze 06.

Természetes gyógymódok a pénisznövelésre

írta: ETCcrew
Természetes gyógymódok a pénisznövelésre

A pénisz szerves szerepet játszik a férfi szexuális életében. Ez arra ösztönzi a férfiakat, hogy növeljék nemi szervük méretét a jobb szexuális élmény érdekében.

A pénisz megnövelése egy általános dolog, és a férfiak többsége keresi rá a megoldást. Míg az orvostudomány különböző alternatívákat kínál, például sebészeti beavatkozást, valamint pénisznövelő kapszulákat és pénisznövelő krémeket a pénisz megnagyobbítására, a pénisz méretét természetesen meg lehet növelni néhány fontos mozdulat és gyakorlat végrehajtásával.

Pénisz mérete: Mi a normális, mi nem?

Gyakori az a félelem, hogy a péniszed túl kicsi, hogy kielégítsd partnered szex közben. De tanulmányok kimutatták, hogy a legtöbb férfi, aki úgy gondolja, hogy a pénisze túl kicsi, valójában normál méretű pénisszel rendelkezik.

Hasonlóképpen, a tanulmányok azt sugallják, hogy sok férfinak eltúlzott elképzelései vannak arról, hogy mi a "normális" péniszméret.

A pénisz csak akkor tekinthető kórosan kicsinek, ha felálló állapotban kevesebb, mint 3 hüvelyk (kb. 7,5 centiméter), ezt az állapotot mikropénisznek nevezik.

Gyakorlatok, amelyek segíthetnek a pénisz bővítésében:

A pénisz három szivacsos kamrából áll, amelyek felszívják a keringési rendszerből a péniszbe jutó vért. Amikor az előkamrák megtelnek vérrel, a folyamat erekcióhoz vezet. Az edzés fő célja szakítószilárdság létrehozása a férfi nemi szervek felállításáért felelős szövetek nyújtásával.

Az olyan mozdulatokat, mint a forró kendő felmelegítése és a jelq módszer, a pénisznövelés két legsikeresebb eszközének tekintik.

A forró kendő felmelegítése egyszerű - Törölközőt meleg vízbe kell áztatni, a pénisz és a herék köré kell tekerni. Finoman masszírozd a területet a véráramlás fokozása érdekében. Ez természetesen elősegíti a pénisznövelést.

A Jelqing vagy jelq módszer - úgy működik, hogy növeli a vér áramlását a corpora cavernosa-ba,  ami elősegíti a pénisz növekedését. Ez a módszer szintén elősegíti a vér áramlását a péniszben, ezáltal elősegítve a pénisz megnagyobbodását.

Az említett módszerek mellett ajánlott, hogy egészséges, vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag étrendet kövess, mivel a helyes étrend közvetlenül segít a pénisz teljesítőképességében.

Szólj hozzá