2021. aug 27.

Potencianövelés, női vágyfokozás

írta: ETCcrew
Potencianövelés, női vágyfokozás

Fontos megérteni a szexuális vágyfokozás alapjait. A szexuális zavarok mind a férfiakat, mind a nőket érinthetik. Sok férfi és nő élete során egy bizonyos fokú szexuális diszfunkciót tapasztal, és ez egyre gyakoribb lesz az életkor előre haladtával.

Mi a szexuális vágyfokozás férfiaknál?

 

A férfiaknál a szexuális diszfunkció olyan problémákra utal, mint a csökkent vágy, az erekció megszerzésének és/vagy fenntartásának nehézségei, valamint a magömléssel kapcsolatos különböző problémák, kezdve a korai magömléstől az ejakuláció képtelenségéig. Ezek közül az erekció megszerzésének vagy fenntartásának nehézségei (merevedési zavar) okoznak legnagyobb aggodalmat.  A korai ejakulációt számos körülmény okozhatja. Egyes okok közé tartozik a gerincvelő sérülése, a magas vérnyomás és a cukorbetegség, a szívbetegségek és a depresszió kezelésére használt gyógyszerek.

 

Mi áll rendelkezésre a férfiak merevedési zavarának kezelésére?

 

Különböző vény nélküli potencianövelők állnak rendelkezésre a merevedési zavarok kezelésére. Mindegyik hasonló módon működik. Javítják a nitrogén-monoxid, a természetben előforduló vegyület működését, amely a simaizomszövet ellazításáért felelős. Ez segít növelni a véráramlást számos területen, beleértve a péniszt is, lehetővé téve egy férfi számára az erekció elérését és fenntartását.

Ilyen potencianövelő termékek pl.:

- 22 days Kapszula

- Rock Hard Kapszula

- Orgasm Extra Kapszula

- Blue Diamond Kapszula

- Taurix Potencianövelő Krém - extra erős

- Big Boy Potencianövelő Krém

- Porn Star Erekció Krém

Ki ne használjon potencianövelőt merevedési zavar esetén?

 

Azok a férfiak, akik szívrohamot, strok-ot vagy kóros szívritmust szenvedtek az elmúlt 6 hónapban nem használhatják ezeket a potencianövelőket. Továbbá azok a férfiak, akik már használnak nitrát gyógyszereket. Férfiak súlyos máj- vagy vesebetegségben; bizonyos szembetegségek;  magas vagy jelentősen alacsony vérnyomás; vagy akiknek azt tanácsolták, hogy instabil szívbetegség miatt kerüljék a szexuális tevékenységet, szintén ne szedje ezeket a potencianövelőket. 

 

Mi a szexuális diszfunkció nőknél?

 

Nőknél a szexuális diszfunkció megnyilvánulhat csökkent szexuális vágy vagy libidó, szexuális izgalom, szexuális élvezet csökkenése, orgazmus képtelenség, abnormális hüvelyi izom összehúzódások, természetes síkosság hiánya vagy közösülés közbeni fájdalom formájában. A nők szexuális diszfunkcióját hangulatzavarok, bizonyos gyógyszerek, betegségek, például cukorbetegség és magas vérnyomás, alkoholfogyasztás vagy hüvelyi fertőzések okozhatják.

 

Ilyen női gondokra léteznek u.n. szexuális vágyfokozók.

 

Ilyen szexuális vágyfokozók pl.:

 

- Viagel Orgazmust Elősegítő Gél

- Pjur Myspray Orgazmus Elősegítő és Stimuláló Szérum

- Clitoris Csiklóizgató Gél

- Exxtreme Női Vágyfokozó Kapszula

- Gésa Szett

- Shiatsu Gésa Álom Extra Izgató Spray Nőknek

- Shiatsu G-Pont Stimuláló Gél

- Spanish Love Vágyfokozó Cseppek

 

Mi áll rendelkezésre a nők szexuális diszfunkciójának kezelésére?

 

Kutatások folynak a nők szexuális diszfunkcióinak kezelésében. Kutatásokat végeztek annak kiderítésére, hogy a férfiak kezelésére használt gyógyszerek hatásosak-e a nők számára, azonban az eredmények vegyesek. Tanulmányok kimutatták, hogy a szexterápia hatékonynak tűnik a szexuális diszfunkció tüneteinek kezelésében. Hüvelyszárazság esetén a vény nélkül kapható hüvelyi síkosító használata egyszerű megoldás lehet néhány nő számára, akik nem termelnek eleget.

Szólj hozzá