2021. aug 27.

Orgazmus Késleltetés Mesterfokon!

írta: ETCcrew
Orgazmus Késleltetés Mesterfokon!

A korai magömlés gyakori szexuális zavar, amely befolyásolja a férfiakat és az ágyban nyújtott teljesítményüket. A késleltető spray-k és késleltető krémek hatékonyan segítenek abban, hogy hosszú ideig tartson, amikor fontos.

Hát nem elképesztő, ha egy egyszerű késleltető spray vagy késleltető krém segítségével akár 3-4 perccel tovább tarthat a szex ágyban? Az ágyban tartósan használható spray-k és krémek segíthetnek a férfiaknak a szokásosnál jóval tovább megőrizni erejüket.

Ahhoz, hogy megértsük, miért hatékony ez a késleltető spray és késleltető krém, először elengedhetetlen, hogy megtudjuk, miért fejezik be a férfiak korán, és miért néznek szembe olyan kérdések, mint a korai magömlés.

Mi az a Késleltető Spray?

A késleltető spray, más néven climax spray vagy sex spray, vagy a pénisz spray, ahogy a neve is sugallja, az érzékenység csökkentésére szolgál a férfi péniszének legérzékenyebb területein, ami késleltetheti a magömlést. A Késleltető Spray vagy Késleltető Krém, ahogy a neve is sugallja  az ágyban való hosszú élettartam érdekében deszenzibilizáló összetevőket, például lidokaint tartalmaznak, amelyek csökkentik a pénisz túlérzékenységét, és következésképpen elkerülik a korai magömlés.

Mi a korai magömlés?

A korai magömlést teljesítménybeli szorongás, túlérzékeny pénisz vagy olyan mentális egészségügyi kihívások okozzák, mint a depresszió. Elsősorban akkor fordul elő, ha egy férfi a vártnál hamarabb ejakulál partnerével való szexuális kapcsolat során. A korai magömléssel rendelkező férfi szexuális stimuláció esetén gyorsan, néhány perc vagy néhány másodperc alatt ejakulál. A kutatások azt sugallják, hogy ez gyakori panasz, és minden harmadik férfi ezt tapasztalhatja az ágyban.

Hogyan bírom tovább az ágyban?

A legjobb módja annak, hogy hosszabb ideig tartson az együttlét, ha késleltető spray-t vagy késleltető krémet használsz, ami csökkenti a pénisz túlérzékenységét. Használhatsz lidokain alapú késleltető spray-t vagy késleltető krémet, mivel ez érzékenyíti a pénisz érzékeny területeit, így legalább 3-4 perccel tovább tart.

A késleltető spray-t fújjuk (szex spray) 30 cm -re a pénisztől, és körkörös mozdulatokkal dörzsöljük be. A különbség a lidokain spray és a krém között az, hogy a késleltető spray csak egy hatóanyagot használ - a lidokaint. A lidokain spray formájában hatékony, és nem igényel több összetevőt a működéséhez. A lidokain spray problémamentes. A lidokain alapú késleltető spray ismerten gyorsabban működik, és mindössze 15 percet igényel a csúcspont késleltetéséhez. Másrészt a krémet legalább 30 perccel a szex előtt kell felvinni.  A lidokain krém átkerül a partneredre, és hatással lehet rá. De a lidokain spray vagy a klimax spray nem száll át a partneredre, hacsak nem érintkezik a szájával.

Miért van szüksége lidokain késleltető spray-re, hogy tovább bírd az ágyban?

A klimax spray vagy késleltető spray egy szex spray, amely hosszan tartó ágyban történő érzéstelenítést eredményez, a pénisz érzéketlenné téve a pénisz érzékeny részeit, például a fejet és a tengelyt. A lidokain-alapú klimax késleltető spray növelheti a férfi szexuális állóképességét anélkül, hogy befolyásolná az orgazmus minőségét.

Hogyan kell használni a Késleltető Spray-t?

Most, hogy megtaláltad a legjobb késleltető spray-t számodra, a következő kérdés az, hogyan és hol kell alkalmazni a késleltető spray-t? 

1. lépés - Permetezés

·         Használd a spray-t, ha petyhüdt vagy felálló. A választás a tiéd.

·         Kezdd azzal, hogy egyszer permetezel 30 cm távolságra a péniszedtől. A túl közeliek csíphetnek, a túl távoliak pedig hatástalanok lehetnek.

2. lépés - Dörzsöld

·         Dörzsöld a permetet körkörös mozdulatokkal a pénisz érzékeny részeire, például a fejre és a tengelyre.

·         Dörzsöld a bőrödbe, amíg felszívódik.

·         15 perc, amíg a spray hatásos lesz, 15 perces előjátékot jelent.

3. lépés - Tedd a dolgod

·         Még mindig tovább akarsz tartani? Az elme jelenléte és a stressz mentesség javítja a permetezés hatékonyságát, és segít tovább élni.

4. lépés - Mosás

·         Ha az orális szex mellett döntesz, mosd le a késleltető spray-t.

 

Tippek a permetezés késleltetett mellékhatásainak elkerülésére

Bár a késleltető spray kompatibilis a síkosítókkal, a kenőcs használata előtt tisztítsd meg vagy töröld le a péniszed.

A legjobb késleltető Spray élményt szeretnéd?

A korai magömlés az a bosszantó megszakítás, amely soha nem teszi lehetővé, hogy a pillanatban legyél és élvezd a szexet. Feltétlenül válaszd ki a legjobb késleltető spray-t, amely lehetővé teszi a zavartalan szexet! Egy késleltető spray vagy más néven szex spray, biztosan segít tovább tartani az ágyban. Ezen kívül a késleltető spray és a szex a start-stop módja késlelteti a csúcspontját, növeli az állóképességet és sokkal tovább tart.

Késleltető spray mellékhatások

Ha helytelenül vagy túlzottan használják, a férfiak késleltetett permetezési mellékhatásokat tapasztalnak. Ezek közül néhány:

·         A pénisz ideiglenes deszenzibilizálása

·         Bőrirritáció vagy égés

·         Gyulladás az alkalmazási területen

·         Az erekció elvesztése az érzékenység rövid időn keresztül történő elvesztése miatt

Szólj hozzá