2021. jan 15.

Erre az 5 dologra van szükséged a korai magömlés ellen

írta: ETCcrew
Erre az 5 dologra van szükséged a korai magömlés ellen

Ez a leghatásosabb módszer, amelyet még sehol nem olvashattál!

Korábbi bejegyzéseinkben szóltunk már arról, hogy a korai magömlés egy hibás tanulási folyamat eredményeként is kialakulhat. Ez a hibás tanulási folyamat végbe mehetett serdülőkorban a nemiség kezdeti megtapasztalása során, ilyen például a fiú a lebukástól félve, gyorsan és megélés nélkül maszturbál, de egy felnőtt férfinek egy rossz kapcsolatból való menekülési szándéka is megfelelő táptalaj a korai magömlés kialakulásának.

Arról is volt már szó itt, a Késleltetés Mesterfokon! Blogon, hogy egy kialakult új szokás magától nem tud megváltozni, a változás egy tudatosan felépített folyamat eredménye lesz.

Először itt, a Késleltetés Mesterfokon! Blogon vezetünk végig ezen a folyamaton részletesen, amelynek végén ismét Te is megélheted a kiteljesedett szexualitást!

 

Nagyon fontos, hogy a férfi az új reflexek kialakításával egyidejűleg visszatudja szerezni önbecsülését. Ezért van szükség a folyamatos gyakorlás során a partner 100%-os támogatására és megértésére. 

A reflexek kialakulásának ideje egyéntől függ, rendszeres nemi élet mellett 1-3 hónap kalkulálhatunk.

Hogyan alakulnak ki az új reflexek?

vitalitás + késleltető szer + megfelelő partner + koncentráció + kitartó gyakorlás = határozott férfierő

A változtatáshoz szükséged lesz egy általános, jó fizikai és lelki állapothoz, vagyis a nemi szerv izomzatának és ereinek megfelelő működésre, a hormonháztartás megfelelő szabályozására, a központi idegrendszer fokozott vitalitására. Ez fog megfelelő környezetet biztosítani az reflex kialakításának.

A megfelelő férfi vitalitás eléréséhez és fenntartásához..............

Beszélj partnereddel a problémáról, köteleződj el a változtatás mellett, és kérd a támogatását. A gyakorlások során tudnia kell, hogy ez egy folyamat, amelynek ő is nagyon fontos szereplője. A teljesítmény-kényszer totális kizárása szükséges az eredmények elérése érdekében, azt váltsa fel a megértés, bizalom, elfogadás.

A reflex kialakítása egy viszonylag hosszú folyamat. A folyamat első időszakában az új viselkedésforma aggyal történő megismertetése céljából késleltető szer alkalmazása szükséges. Ezen szerek alkalmazásával a régi szokásminták (korai magömlés) helyett egy újabbal (szexuális önkontroll) ismerkedik meg az agyad, amelyet gyakorlás eredményeként alkalmazni is fog.

Ilyen készítmények a nemi szervre használandó krémek vagy sprayk. A tartós eredmények érdekében a nemi életed a korai magömlés témakör köré kell szervezned, így cseréld le a korábbi síkosítód késleltető hatású síkosítóra, vagy használj késleltető hatású óvszert. Ezek a készítmények lelassítják az idegvégződések és az agy közötti ingerület-átvitelt, némelyek blokkolják az idegvégződések érzékelését, ezáltal késleltetik az ejakulációt. Alkalmazásuk teljesen biztonságos, függőséget nem alakítanak ki!

Szólj hozzá