2018. jan 04.

Orgazmus magömlés nélkül! Itt a technika!

írta: ETCcrew
Orgazmus magömlés nélkül! Itt a technika!

Te tudtad, hogy az orgazmus és az ejakuláció valójában két külön dolog? A két szót gyakran a mindennapi beszédben szinonimaként használjuk, pedig az igazság az, hogy orgazmus ejakuláció nélkül is bekövetkezhet, és orgazmus nélkül is lehet magömlésed.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Biztos, hogy már mindkét jelenséget tapasztaltad Te is külön-külön, de ennek a kérdésnek eddig nem tulajdonítottál akkora jelentőséget. Talán azért, mert általánosan az ejakuláció és az orgazmus egyszerre történik meg. De érdemes tisztában lennie a két jelenség közötti különbségekkel annak, aki felveszi a kesztyűt a korai magömlés ellen, külön figyelmet szentelve az ejakuláció nélküli orgazmus jelenségnek.
 

MIKOR BESZÉLÜNK EJAKULÁCIÓRÓL?

Orvosilag az ejakulációnak nevezzük az ondó kilövellését a hímvesszőből. Minden egyéb fiziológiai körülménytől függetlenül csak az a momentum, amikor a sperma kilövell a péniszből. Biztosan Te is ébredtél már úgy, hogy erősen nedves volt az éjszakai viseleted, miközben egyedül feküdtél le, és egyedül keltél fel. Egy-egy édes álom könnyen lázba hozza a férfiakat, és akkor... Ez az éjszakai magömlés, amely során a sperma spontán kilövellése, mint teljesen normális biológiai reakció történik meg. Azonban az éjszakai magömlés sem eredményez orgazmust.
 
Ugyanis az orgazmus egy összetettebb fogalom: A szexuális gyönyör csúcspontja, a szexuális ingerek által kiváltott testi izgalmi megnyilvánulás (1), és lelki gyönyör (2) érzete. A férfiaknál általában (nem mindig) magömlés kíséri, míg nőknél ritkábban van ilyen szembetűnő jele, fiziológiai lezajlása általában a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC izom) izomzat ritmikus, többször ismétlődő spontán összehúzódásával és ellazulásával jár. Ebből is következően az orgazmus ejakuláció nélkül is megtörténhet.
 
 
Egy fotóművész megörökítette az orgazmus átélésének arcait 
 
Érdekesség: Az orgazmus szó a görög orgaszmosz (felgerjedés) és a szintén görög orgaó (nedvektől duzzad, felgerjed) - orgé (szenvedély, ingerlés) szavakból ered.
 
Téves azonban az az elképzelés, hogy a női orgazmus nem eredményezhet hüvelyből kilövellő váladékot az orgazmus során. Egy bizalomra épülő párkapcsolatban, a nő megfelelő ellazultsága, és a stimulálásra alkalmazott megfelelő technika esetén a női orgazmus ejakulációs nedv kilövellésének kíséretében történik. Az ilyen orgazmus extra élvezethez juttatja a nőt, ezért érdemes foglalkozni a témával.
 
 
 
 
Ahogy arról már több cikkünkben is írtunk, a férfiak általában hamarabb, átlagosan 7 perc alatt jutnak el az orgazmusig, míg a nőknek ehhez több időre, átlagosan kb. 13-14 percre van szüksége ehhez. Az egyéni teljesítmények és igények erősen eltérhetnek, hiszen a férfiak több, mint 30%-a alig 1-2 percig, vagy még rövidebb ideig képes megállás nélkül közösülni, míg egyes férfiak akár 20-25 percig is. Ugyanez látható a nőknél is: a multiorgazmusra képes nők akár néhány perc alatt képesek az orgazmus állapotáig eljutni, míg másoknak akár 40 perc intenzív ingerlés is szükséges. 
 
Kevés pár kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy az orgazmus elérését érintő igényeikben harmónia mutatkozhat, az pedig még ritkább, hogy mindketten egyszerre érjék el az orgazmust, vagy képesek legyenek egymás igényeihez igazítani az orgazmus elérését. Nem árulunk el nagy titkot, az utóbbi megoldás gyakoribb, a férfiak a saját testük felett kontrollt gyakorolva a nő igényeihez igazítják a magömlés bekövetkezését. Azonban mivel a férfiak hamarabb jutnak a csúcsra, így ez szinte elképzelhetetlen az orgazmus és a magömlés elválasztása nélkül. Megoldás: orgazmus ejakuláció nélkül!
 
korai magömlés elleni készítmények
 

ORGAZMUS MAGÖMLÉS NÉLKÜL - A TECHNIKA

Most megmutatjuk Neked, hogyan tanulhatod meg elválasztani a magömlést az orgazmustól, és hogyan válhatsz képessé egy szexuális együttlét alatt, egy magömlés mellett akár több orgazmus átélésére is.
 
A társadalmi és kulturális hatások, a barátoktól hallott és eltanult szokások, a tévéműsorokból és erotikus filmekből átvett minták miatt szokott hozzá a XXI. századi férfi, hogy az „elmentem” egyben a szeretkezés végét is jelenti. Azonban ez nincs rendben, ugyanis az intim érintkezés a férfiről és nőről egyaránt szól.
 
Arról nem is beszélve, hogy ha megtanulod átvenni az irányítást az ejakuláció felett, egy szeretkezés alatt akár több orgazmust is átélhetsz, ameddig eljutsz a magömlésig.
 
Nem állítjuk, hogy egyszerű megtanulni a magömlés nélküli orgazmus elérését, azonban a gyakorlat elsajátítása során rendkívüli mértékben válsz képessé megismerni és kontroll alatt tartani a saját tested.
 
  1. Maszturbálj!
Az első lépésben arra bíztatunk, hogy maszturbálj, és a maszturbáció során figyeld meg a tested reakcióit. Figyeld meg, mikor jutsz el az orgazmus előrejelzési szakaszig, ott állj meg, várd meg, hogy elmúljon az ejakulációs inger, majd folytasd. Juss el az előrejelzési szakaszig újra és újra, és próbáld azt kitolni. Figyeld meg, hogy mely izmok megfeszítésével tudsz hatást kifejteni a péniszed érzékenységére. Ebben az első szakaszban csak figyeld meg a tested reakcióit.
 
 
 
Egy maszturbáció során bármennyiszer megszakíthatod az ejakulációs reflexed, azonban az élvezhetőség érdekében 5-10 megszakítás után hagyd, hogy bekövetkezzen a magömlés. A magömlés bekövetkezésekor is maradj tudatos, és figyeld meg, hol kerülsz az elkerülhetetlenségi szakaszba, hogyan jelzi ezt a tested, mi történik ekkor veled.
 
A maszturbációhoz minden esetben javasolt síkosító alkalmazása a hámsérülések elkerülése és az élvezet fokozása érdekében. 
 
 
 
  1. Ismerd meg a PC izmod!
Ha megfelelő figyelemmel és tudatossággal hajtottad végre az első lépést, akkor a PC izom megtalálása tulajdonképpen gyerekjáték lesz számodra. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Miközben arra törekszel, hogy megfeszítsd a péniszed, tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre. Az az izom, amely meg fog feszülni, az lesz a PC izom. Ezt az izmot edzeni lehet, és a maximális szexuális teljesítmény érdekében szükséges is. Ezt úgy teheted meg, hogy naponta több alkalommal, alkalmanként 15-20-szor megfeszíted, megfeszítve tartod 10 másodpercig, majd hagyod elernyedni. A PC izom fejlesztéséhez nem szükséges a pénisz erektált állapota.
 
A herezacskó és az ánusz közötti területen (PC izom) ha végighúzod az ujjaid, körülbelül fél távnál fogsz érezni kisebb mélyedést, amely középerős nyomásra reagál. Ez a képen is látható pont lesz az, amelyet a továbbiakban használni fogsz.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
  1. Állítsd meg a magömlésed!
Nincs más hátra, mint kipróbálni, mit is érhetsz el ennek, a PC izom közepén található a pontnak a középerős nyomásával. A maszturbációra ezúttal kicsit fel kell készülnöd. A környezeted megóvása érdekében az első néhány alkalommal helyezz magad alá törölközőt, ugyanis ameddig nem vagy magabiztos a fogásokat illetően. Az általad kedvelt módon végezd az önkielégítést, amely során akár a már fentebb részletezett módon többször tarthatsz szünetet is az előrejelzési szakaszban. Amikor elhatároztad, hogy engeded bekövetkezni a magömlést is, az előrejelzési szakaszban a másik kezed ujjaival (maximum egy vagy két ujj) a PC izom közepén található pontot középerősen nyomd, miközben összezárod a lábaid, megfeszíted a szeméremcsont és a farkcsont körüli izmokat, így megfeszül a PC izom is.
 
Fontos, hogy a nyomást már az elkerülhetetlenségi szakasz legelején fejtsd ki, tehát már azt meg kell akadályozni a PC izom segítségével, hogy a magömlés egyáltalán elinduljon, és egészen az orgazmus lecsendesedéséig nyomás alatt kell tartani. Ha közben elengeded, el fog indulni a magömlés.
 
 
Ha jól csinálod, az orgazmussal járó élvezetet, és izom-összehúzódásokat fogsz tapasztalni, azonban sperma nem fog kilövellni. Valószínűleg elsőre nem fogod eltalálni a megfelelő nyomási pontot, így ne add fel ha rögtön nem lesz magömlés nélküli orgazmus, azonban kitartó gyakorlással Neked is sikerülhet.
 

MIT KELL MÉG TUDNI A MAGÖMLÉS NÉLKÜLI ORGAZMUSRÓL?

  1. Más oldalakon tényként közöltekkel szemben a tapasztalatok szerint a PC izom trükkel elért magömlés nélküli orgazmus természetesen nem lesz annyira intenzív és mindent elsöprő, mint a magömléssel együtt elért orgazmus, azonban az élvezeti értékét gyakorlott alkalmazók a magömléssel együtt járó orgazmus 85-90%-ára teszik.
  2. Azt is tapasztalhatod, hogy a magömlés nélküli orgazmus bekövetkezése után a makkod lényegesen kevésbé lesz érzékeny, mint a magömlés kíséretében történt orgazmus során, így lehetőséged nyílik további orgazmus átélésére, ezúttal akár magömléssel egyben.
  3. Ha az orgazmus közepén elengeded a PC izom nyomást, úgy elindul a magömlés, azonban az orgazmus intenzitását nem fogja megemelni, jelentősen kisebb mennyiségű sperma fog kilövellni, és a lecsendesülését követően a makk érzékenységét tapasztalhatod.
  4. Fontos megjegyezni, hogy az ezzel a technikával elért orgazmus lecsendesülését követően, amint elengeded a nyomást, egy minimális váladék fog távozni a péniszedből, amely a megtermékenyítéshez elegendő mennyiségű spermiumot is tartalmazhat. Ezért ha a technikát szexuális aktus során alkalmazod, a közösülés folytatása – második menet - előtt gondoskodni kell a megfelelő védekezésről, például egy óvszer felhúzása jó megoldás lehet.

 

 

A technika alkalmazása lehetővé teszi számodra is a tested reakcióinak alaposabb megismerését, a többször orgazmus elérését, a korai magömlés feletti nagyobb kontrollt, és a szexuális életed fellendítését, ezért érdemes kipróbálni azt. Ismét felhívjuk a figyelmed, hogy aktus során csak abban az esetben javasolt az alkalmazása, ha már kellő gyakorlattal rendelkezel a nyomási pont helyét, a nyomás erősségét, és idejét illetően, illetve megfelelően védekeztek.

Jó gyakorlást kívánunk!

Késleltetés.hu
Szólj hozzá