2017. nov 05.

A késleltető szerek károsak a nőkre! Vagy nem?

írta: ETCcrew
A késleltető szerek károsak a nőkre! Vagy nem?

Itt a válasz!

"Ha korai magömlés ellen alkalmazott késleltető krém felvitelével érzéketlenné tesszük a hímvesszőt, az a nő orgazmusra való képtelenségét is okozhatja" - gyakran kapják meg ezt a vádat a késleltető szerek. Mások szerint ez a vélemény ma már elavultnak számít. Ezért megvizsgáltuk, milyen típusú készítmények vannak jelenleg a piacon, azok hogyan hatnak a korai magömlésre, és valóban rejtenek-e veszélyeket a gyengébbik nemre nézve.


A korai magömléssel küzdök informálódásuk során gyakran találkozhatnak a helyileg alkalmazandó krémeket, géleket, és spray-ket támadó nézettel, miszerint ezek olyan összetevőket tartalmaznak, vagy tartalmazhatnak, például a lidocain vagy a prilocain, melyek azontúl, hogy érzéketlenné teszik a péniszt, és késleltetik a magömlést, a partner intim területére átkerülve a nő orgazmusra való képtelenségét is eredményezhetik.

Napjainkban emberek millió alkalmazzák naponta a korai magömlés elleni készítményeket eredményesen. Belátható, hogy amennyiben nem nyújtanának valódi megoldást, illetve a partnerek orgazmus-képességét is negatívan befolyásolnák, nem örvendenének ilyen népszerűségnek. A fentihez hasonló vélemények talán igazak lehettek az előző évezredben forgalomban lévő szerekre, azonban a tudományos fejlődés eredményeként ma már kizárólag olyan, új generációs késleltető készítmények kerülnek forgalomba, melyek a női orgazmus-képesség megóvását is szem előtt tartják.

Hogyan hatnak a korai magömlés elleni készítmények?

Több típusú készítmény van forgalomban jelenleg, amelyek mind-mind máshogy fejtik ki hatásukat.

1. Vannak olyan készítmények, amelyek a használatot követően vékony, láthatatlan "védőréteget" képeznek a hímvesszőn (befelé), és az ott található idegvégződéseket ért ingerek lassításával késleltetik a korai magömlést. Ezek a szerek a kívülről zárt rétegnek köszönhetően kifelé nem hatnak, tehát igazság szerint a nő intim részeit ez a lassító hatás nem érheti. Ilyen készítmények közé tartozik a legtöbb késleltető spray a pjur@ termékcsalád készítményei, például a pjur@ Superhero Koncentrált Késleltető Szérum. 

2. Más krémek alkalmazására a közösülés megkezdése előtt 10-15 perccel kerül sor, amely idő alatt az aktív hatóanyagok a hímvessző bőrfelületén keresztül felszívódnak, és fejtik ki hatásukat, így a közösülés pillanatában a hímvesszőn kívül hatóanyag nem található. Ezen szerek gyakran tartalmaznak valamilyen hordozó anyagot, például valamilyen síkosítót, amely a várakozási időt követően a hímvessző bőrfelületén marad segítve a behatolást. Így alkalmazásuk során a női intim területet aktív hatóanyag már nem éri, a nők orgazmus-képességét nem befolyásolják. Az Eros Extended Love Top Level 3 Késleltető Krém már 5-10 perc után felszívódik, hatóanyagai bentről fejtik ki hatásukat.

3. Az orgazmus késleltető óvszerek külső és belső felületét más-más anyagokkal látták el: kívülről szimpla síkosító biztosítja a könnyebb behatolást, mint bármely más óvszer esetében, belülről pedig a zselé formájában elhelyezett, lassú, fokozatos felszívódású hatóanyag (általában benzokain) található, amelynek a női intim területtel való érintkezését az óvszer akadályozza meg. Így működik a Secura Good Timer Késleltető Óvszer is.

4. A negyedik kategóriába sorolhatóak a késleltető hatású síkosítók, amelyeknél orvosi anyagok helyett növényi oldatok kerülnek alkalmazásra. Ezek a növényi hatóanyagok stimuláló, orgazmus-fokozó hatást fejtenek mindkét nemre, azonban emellett a férfi ejakulációs képességét is lassítják. A késleltető síkosítók alkalmazása más készítmények kiegészítéseként javasolt. A JoyDrops Késleltető Vízbázisú Síkosító használatával intenzívebbé válik a JoyDrops Késleltető Spray korai magömlést késleltető hatása.

Nem befolyásolják a korai magömlés elleni szerek az erekciót

A másik támadó vélemény a korai magömlési elleni készítményekkel szemben, hogy nehéz ezeket megfelelően adagolni, ezért akadályozzák, vagy nehezítik az erekciót, illetve az ejakulációt.

A termék forgalomba hozatalának feltétele, hogy használati utasítással legyen ellátva, amelyben meghatározzák a használat során ajánlott mennyiséget. Ez a mennyiség készítményenként eltérhet, azonban általánosságban elmondható, hogy a krémekből egy borsónyi nagyságú adagot kell elmasszírozni a hímvesszőn, míg a sprayk esetében a teljes pumpálások száma lesz a mérce. A pumpálások során felvett anyag egységnyi mennyiségét tesztek során állapítják meg a gyártók a szer hatásfokának ismeretében. Természetesen a használó egyéni igényei nagy mértékben eltérhetnek az ajánlott mennyiségtől, ezért minden használónak saját tapasztalatokat kell szereznie az ideális mennyiségről ugyanúgy, ahogy más egészségügyi készítmények esetén is. A használati utasításban ajánlott mennyiség alkalmazása nem rejt egészségügyi kockázatot.

A korai magömlés elleni készítmények az erekciót igen ritkán befolyásolják. Amelynek a magas hatóanyag-tartalom miatt mégis lehetne ilyen nem kívánt mellékhatása, azt a gyártó általában kiegészíti valamilyen erekciót támogató, vágyfokozó hatóanyaggal, így hat például a nemzetközileg elismert, és nagy sikernek örvendő Erecta-Extend Késleltető és Erekció Krém is.

További információk...

Összegezve a fenti vádakról elmondható, hogy az idő múlásával egyre hatékonyabb korai magömlés elleni készítmények kerülnek piacra, amelyek a korábbi, elavult megoldásokkal szemben a női szempontokat is figyelembe veszik, így használóiknak nincs miért aggódnia.

Szólj hozzá

szex orgazmus korai magömlés késleltetés korai magömlés ellen