2017. nov 04.

Meglepő statisztika: rengeteg férfi küzd a korai magömléssel

írta: ETCcrew
Meglepő statisztika: rengeteg férfi küzd a korai magömléssel

Hány párkapcsolat ért véget a korai magömlés miatt?

A korai magömlés a 60 év alatti férfiak leggyakoribb szexuális zavara - igen, az erekciós problémáktól is lényegesen gyakoribb -, mégis ez a legkevésbé felvállalt és kezelt szexuális problémáról van szó.

Egy friss felmérés szerint minden ötödik férfi számol be rendszeres korai magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A korai magömléssel küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartják magukat emiatt, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. Ilyenkor minden korai magömléssel rövidre zárt aktust visszatérő magyarázkodás követ, miszerint a partner iránt érzett kiolthatatlan vágy áll a gyorstüzelés hátterében, de az élmezőnyben van az állandó fáradtságra való hivatkozás is.

A probléma titokban tartása, illetve tudomásul nem vétele frusztrációt és az önértékelés, azon belül az önbecsülés csorbulását eredményezi rövid időn belül. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a szexuális készséget, tovább rövidíti az intim együttlétek időtartamát. Egy idő után a folyamatos "kudarcok" miatt a férfi kerülni kezdi az intim helyzeteket. A fel nem vállalt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább rémálom lesz, mint örömszerzés.

Melyik korosztály érintett a korai magömlés kérdésben?

A felmérés adatai szerint a merevedési zavarral ellentétben, amely általában az életkorral erősödik, a korai magömlés nem függ a kortól, a szexuális problémát felvállalók között arányosan minden korosztályból származó férfi található. Az életkor változása nincs befolyással a korai magömlésre, tehát nem érdemes arra várni, hogy az életkori előrehaladtával a korai magömlés magától elmúlik. További meglepő adat, hogy a korai magömlést felvállalóknak mindössze 9%-a keres megoldást a problémára.

A szexuális problémákról való beszélgetés sokszor nehezére esik a férfiaknak, amiatt szégyenérzetet és szorongást éreznek. A férfiak különösen a szexuális teljesítményt illetően szeretnek erősnek, egészségesnek, és páratlannak mutatkozni, amely illúzióba egy ilyen zavar már nem fér bele.

(A cikk végén olvashatod, mit gondolnak erről a nők.)

A korai magömlés talán még problémásabb ebből a szempontból, mert a férfiak gyakran nem tekintik valós egészségügyi problémának, pusztán életmódbeli kérdésnek tartják. Nem vesznek róla tudomást, a megnövekedett stressz által előidézett átmeneti jelenségnek tartják, mert meg vannak győződve róla, hogy nincs rá megoldás. A férfiak többsége nem törekszik a korai magömlés kezelésére.

Pedig van! Azonnali megoldást nyújtanak a piacon található késleltető hatású készítmények, így a pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray, amely az intim érzékelés fokozása fokozása mellett csökkenti az érzékenységet, így alkalmazásával lényegesen később, lényegesen intenzívebb orgazmus elérésére leszel képes. 

További információk...

A legnagyobb hibát követik el a férfiak, amikor nem vesznek róla tudomást, ugyanis a korai magömlés jelentős hatással lehet a párkapcsolati élet minden vonatkozására. Annyira fontos lehet a kielégítő párkapcsolat szempontjából, hogy még a Káma-Szútra is megemlíti a korai magömlés okozta frusztrációt. Továbbá a korai magömlés a partner kielégítő szexuális életének gátjává válik, a partner elégedettségét is csökkenti a szexuális élete és a párkapcsolata szempontjából, és így már a párkapcsolat jövőjét is kockáztatja.

A felmérések eredményei szerint a kezeletlen korai magömlés rontja a férfiak életminőségét, és rendkívül ártalmas hatással van a párkapcsolatokra. Az érintett férfiak 44%-a számol be frusztrációról, 36%-a szorongásról, és 20,4%-a depresszióról. A korai magömlésben szenvedő férfiaknak csak a fele gondolja úgy, hogy intenzívebb lenne a párkapcsolata, ha a partnerét szexuálisan ki tudná elégíteni, azaz csak ennyien hajlandóak elengedni a kifogásokat, és lépéseket tenni a kapcsolat érdekében.

Mielőtt késő lenne, mentsd meg a kapcsolatot, vedd fel a kesztyűt a korai magömlés ellen az egyedülálló Long Power Marathon Késleltető Spray-el. A nemzetközileg elismert, és bevált késleltető spray a hímvesszőből származó intim ingerek továbbításának lassításával eredményesen nyújtja el a szexuális együttléteket.

További információk...

Mit gondolnak a nők?

Az egyik kérdőív kifejezetten a nők hozzáállását kutatta, amelyről szintén meglepő megállapítások tehetők. A többség véleménye szerint a korai magömlés valódi egészségügyi probléma, amivel foglalkozni kell. Túl az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a zavar figyelmen kívül hagyása. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi és tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 

Sokkal férfiasabbnak tartják azokat a személyeket, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

Használd partnereddel a JoyDrops Ejakuláció Késleltető Síkosítót az intim órák boldogságáért!

Eddig nem került nyilvánosságra olyan felmérés, amely megmutatná, hogy hány párkapcsolat megromlásának oka vezethető vissza a fel nem vállalt korai magömlésre, pedig egészen biztos, hogy érdekes eredmények látnának napvilágot.

Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel róla, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémáról keresel megoldást. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni. Erről is olvashatsz a kesleltetes.hu oldalon!

 

Szólj hozzá