2021. okt 22.

Pénisznövelés – Tippek és módszerek a pénisznövelésre

írta: ETCcrew
Pénisznövelés – Tippek és módszerek a pénisznövelésre

Ha pénisznövelésen gondolkozol több lehetőség közül választhatsz. Összegyűjtöttünk néhány lehetőséget a pénisznövelésre. Az, hogy melyik módszer a legjobb számodra, számos tényezőtől függ. A pénisz meghosszabbítását péniszpumpával, az erekciós szövet megnyújtásával, pénisznövelő termékekkel vagy pénisznövelő műtéttel érheted el.

Hasonlítsd össze a különböző módszereket, és válaszd ki a Neked megfelelő lehetőséget. A pénisz megnagyobbításával kapcsolatos döntés többek között az egészségi állapottól, valamint egyéni preferenciáitól függ.

Mi a normális péniszhossz?

Vannak olyan férfiak, akiknek mikropéniszük van, és vannak olyanok, akiknek a pénisz hossza meghaladja a tíz centimétert is. Alapvetően minden péniszhossz normális, amit a természet adott. Az átlagos petyhüdt péniszhossz kb. 8,6 cm hosszú. Mikropéniszről akkor beszélünk, ha kevesebb, mint hét centiméter.

Ha mikropéniszed van, megnövelheted a péniszedet. Az ilyen pénisznövelés manuálisan érhető el külső nyomással, gyógyszeres kezeléssel, de műtéttel is.

Pénisznövelés pénisznövelő kapszulákkal

A pénisz megnagyobbításának egyik módja pénisznövelő kapszulákkal történő kezelés. A pénisznövelő tablettákkal sikereket érhetsz el. A pénisznövelő kapszula bevétele általában reggel történik. Sok felhasználó meggyőzőnek írja le a hatásmódot. 

A pénisznövelő kapszulák használatától nem csak nő a pénisz, hanem vastagabbnak is tűnhet. A pénisznövelő kapszulás kezeléssel meghosszabbított pénisz minden férfi számára könnyen megvalósítható. Nincs szükség állandó intézkedésekre, például műtétre. Sokan a Big Boy XXL pénisznövelő kapszulára esküsznek.

Miért ajánlott a Big Boy XXL pénisznövelő kapszula?

A pénisz megnagyobbítása érdekében sok férfi számára a pénisznövelő tabletták jelentik az első választást. A Big Boy XXL pénisznövelő egy természetes étrend-kiegészítő. A kapszula természetes módon növeli a pénisz méretét. A készítmény nem tartalmaz olyan kémiai anyagokat, amelyek károsíthatják a szervezetet. A siker számos tényezőtől függ. Ha az előírásoknak megfelelően szeded, segíthet a pénisznövelésben.

A pénisznövelés érdekében sok beteg különféle dolgokat próbál ki. Videókat néznek, és segítségért felkeresnek egy urológust. Ha úgy döntesz, hogy a Big Boy XXL kapszulát szeded, rendelés után azonnal kipróbálhatod a készítményt. Nem kell orvosi igazolás.  Ha az előírásoknak megfelelően szeded, segíthet a pénisznövelésben.

Vess egy pillantást a kezelési útmutatóra, vagy nézz videókat, hogy megtudd, hogyan kell helyesen szedni. Naponta két kapszulát vehetsz be be, ideális esetben egyet reggel, reggeli előtt és egy kapszulát ebéd előtt. Így érheted el az optimális hatást. Fontos tudni, hogy a készítmény naponta és tartósan is bevehető. 

Mellékhatások és kockázatok

Ha úgy döntöttél, hogy megnagyobbítod a péniszed, és pénisznövelő kapszulát választasz a siker érdekében, fontos, hogy előre tájékozódj a kockázatokról és a mellékhatásokról. Ez vonatkozik a természetes étrend-kiegészítőkre is, mint például a Big Boy XXL pénisznövelő kapszula. Ha az előírásoknak megfelelően szeded, segíthet a pénisznövelésben. A gyártó azt állítja, hogy az összetevők 100 százalékban természetesek. Bár a termék egy ideje a piacon van, nem jelentettek mellékhatásokat. Így kipróbálhatod a készítményt, és nem kell aggódnod a negatív következmények miatt.

Növeld meg a péniszed pénisznövelő krém segítségével

A pénisz gyógyszeres megnagyobbításának másik alternatívája a pénisznövelő krémek használata. Ez egy nagyon egyszerű külső alkalmazás. A krémet külsőleg kell alkalmazni. Ez a változat akkor is jó ötlet, ha az erekciódon szeretnél javítani, de nem szeretnél gyógyszert szedni. 

Miért ajánlott Super Sizer Pénisznövelő és Ápoló Krém?

A pénisz pénisznövelő krémmel történő megnagyobbítása sok férfi számára jó lehetőség. Válaszd a Super Sizer Pénisznövelő és Ápoló Krémet, ha olyan péniszhosszabbítást szeretnél, amely jól működik. A krém pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a vérkeringést és közvetlen hatással vannak az erekciós szövetre. Több vért juttatnak a hímtagba, amitől a pénisz hosszabb és vastagabb lesz. Ha javítani szeretnéd szexuális életed intenzitását, akkor ajánlott egyszer kipróbálni a Super Sizer Pénisznövelő és Ápoló Krémet, és meggyőződni a pozitív hatásáról.

A pénisz pénisznövelő krémmel történő megnagyobbítása egyszerű módszer, amely nem igényel orvosi beavatkozást. Nem veszélyezteti egészséged, és a krém felvitele megfeszíti a merevedési szöveteket. Az alkalmazás nagyon egyszerű. Vidd fel a pénisz bőrére, és hagyd hatni rövid ideig. 

Mellékhatások és kockázatok

A Super Sizer Pénisznövelő és Ápoló Krém lehetővé teszi a pénisznövelését. Természetes összetevőkből álló termék. Ezek olyan anyagok, amelyeket a szervezet jól tolerál. Számodra ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod semmilyen mellékhatás miatt. A krém egy ideje már forgalomban van, de a használóknál nincs ismert mellékhatás. 

Pénisznövelés tesztoszteron kúra segítségével

Vannak más módszerek is, amelyek segíthetnek a pénisznövelésben. Az egyik ilyen lehetőség a tesztoszteron kúra, amelyet gyakran javasolnak a szakértők. Itt az erekciós szövet döntő fontosságú. A petyhüdt állapotban lévő péniszt segíthet megnövelni.

Ha ezzel problémáid vannak, annak oka lehet a tesztoszteron hormon hiánya. Ez egy androgün hormon, amelyet a szervezet saját maga termel. Emiatt a kívülről mérsékelt bevitel nem káros az egészségre. A tesztoszteron hatására az erekciós szövet nagyobb mennyiségű vérrel telik meg, ami végső soron a pénisznöveléshez vezet.

A pénisznövelés péniszpumpa segítségével

A péniszpumpa alkalmazása segíthet a pénisznövelésben. Az interneten lévő videók bemutatják, hogyan működik egy ilyen péniszpumpa. Különböző változatokban kaphatók. Egyes modellek tömlővel, mások keményebb kerek gyűrűvel vannak felszerelve. Bele helyezed a péniszed és elindítod a pumpát. Ez negatív nyomást eredményez. Fájdalmat nem érzel, inkább az ellenkezője a helyzet: a péniszpumpa használata sok pénisznövelésre vágyó férfi számára kellemes érzésekkel jár. A negatív nyomás miatt a pénisz feláll, mert az erekciós szövetet stimulálják. A pumpával edzheted péniszed, vagy beillesztheted az alkalmazást az előjátékba. Ügyelj arra, hogy ne vidd túlzásba használatát, mert kisebb sérüléseket okozhat. Azt is vedd figyelembe, hogy a péniszpumpával nem fogsz tartós sikereket elérni. A pénisz hosszú távú megnagyobbításához aktív összetevők használata szükséges.

Mi a jelqing és hogyan működik?

A pénisz jelqinggel történő megnagyobbítása egy olyan módszer, amely teljesen segédeszközök nélkül működik. Nem kell más, mint a kezed, sok idő, nyugalom és csend, és ha lehet, kellemes légkör. Ezek ideális előfeltételek, ha sikeres akarsz lenni a jelqinggel az első néhány alkalmazástól kezdve. Győződj meg róla, hogy a pénisz merev állapotban van. Mert csak az esetben működhet jól ez a módszer. 

Alakíts gyűrűt az ujjaddal, és tedd a péniszed köré. Most finom nyomással masszírozd el a péniszt a szártól a makkig. Állj meg közvetlenül a makk előtt, tedd rá a másik kezed, és folytasd a masszázst. Ezzel a módszerrel lényegesen jobb véráramlást érhet el az erekciós szövetben. A videók segíthetnek a helyes technika elsajátításában.

Veszélyek és kockázatok

A megfelelő technika használatával a jelqing lehetővé teszi, hogy megnagyobbítsa a péniszed anélkül, hogy jelentős kockázatot vállalnál. Ügyelj azonban arra, hogy a pénisz ne kerüljön teljesen erektált állapotba, amikor elkezded a masszázst. Közvetlen masszázzsal rendkívül magas nyomást hozhatsz létre a péniszeden.

Ez egyes férfiaknál lehetséges, és nagyon kellemes lehet. Javasoljuk azonban, hogy először teszteld magát. Magasabb szintű tapasztalattal növelheted a nyomást, és ezáltal maximálisan megnövelheted az erekciós szövetet.

Pénisznövelés műtéttel

Különféle módszereket használtál, de nem sikerült megnagyobbítania péniszed? Ebben az esetben lehetséges, fontolóra veheted a műtétet. A művelet egy olyan eljárás, amelyet egyszer kell elvégezni. Tartós eredményt kapsz, amely pozitív hatással van szexuális teljesítményedre és tapasztalati képességeidre.

Ha a pénisznövelő műtét mellett döntesz, több lehetősége van a művelet végrehajtására. Urológusoddal vagy sebészeddel közösen döntitek el, hogy a Te esetedben melyik módszer alkalmas a pénisznövelésre.

A pénisznövelés autológ zsírinjekcióval

Ez egy hatékony módszer, amellyel péniszed megnövelheted. Ez a művelet kevés erőfeszítést és gyors helyreállítási időt igényel. Az autológ zsírinjekció hasznos módszer nagyon vékony péniszű férfiak számára. A pénisz vastagsága megnő az autológ zsír miatt.

Hossznövekedés is elérhető. Ha saját zsírod használod pénisznövelésre, viszonylag kis erőfeszítéssel nagyon jó eredményt fogsz elérni. Az autológ zsír használatának másik előnye, hogy általában nincsenek elutasító reakciók. A sebész eltávolítja a zsírt a test más részeiről, például a hasról vagy a fenékről.

A zsírpárna csökkenése a szemérem területén

A szeméremkörben lévő zsírpárnák a pénisz egy részének megsüllyedését okozhatják az erekció során. Ennek eredményeként rövidebb lesz a péniszed, ami a férfiak és a nők szexuális élvezetének korlátozásához vezethet. Ha ez a szemérem probléma túlsúlyos vagy súlyos fogyás miatt érint, akkor egy kisebb műtét segíthet a pénisznövelésben. A sebész leszívja a szemérem zsírját és feszesíti a bőrt. A pénisznövelés úgy érhető el, hogy a pénisz jobban kilóg a szeméremtestből. A férfi anatómiájától függően több centiméter pénisznövekedés lehetséges.

A pénisz megnagyobbítása a bőrzsírgrafttal

A háromszoros zsírpótlásnak nevezett módszert akkor alkalmazzák, ha valaki meg akarja növelni a péniszét, és vastagabbra vágyik. A sebész a páciens saját bőréből egy kis darabot távolít el, főként a fenékredőből, így a heg nem látható. Az előkészítés után a bőrt a péniszszárra helyezik. Ennek eredményeként a pénisznövelés főleg a vastagságban látható. 

Komplikációk és kockázatok

Ha úgy döntöttél, hogy megnagyobbítod a péniszed, és pénisznövelő műtétet választasz, akkor számolnod kell szövődményekkel és kockázatokkal, amelyek minden eljárás során előfordulnak. Fontos tudni, hogy a műtéti módszer nem olyan beavatkozás, amely különösen nagy kockázatot jelent. A kockázatok általános érzéstelenítésben rejlenek, ami általában szükséges.

Lehet, hogy allergiás vagy a kapott gyógyszerre. A műtét után ritkán fordul elő zúzódás és fájdalom. Az egyik kockázat az, hogy nem vagy annyira elégedett az eredménnyel, mint azt először gondoltad. Az orvos minden esetben elmagyarázza az összes kockázatot. Biztosan megemlíti, hogy ezek ritka kockázatok, amelyek nem feltétlenül érinthetnek Téged.

Mikor van értelme a pénisznövelésnek?

Megnövelheted a péniszed, és választhatod a pénisznövelő műtétet, ha mikropéniszed van. Értelemszerűen ez az az eset, amikor a péniszed felálló állapotban kevesebb, mint hét centiméter. Néha nem lehetséges, hogy teljes mértékben kielégíts egy nőt. A pénisznövelés akkor is egy lehetőség, ha számos más módszert kipróbáltál már, de egyik sem vált be.

Ha a pénisznövelő krémek és a természetes készítmények ugyanolyan hatástalanok, mint a masszázs vagy péniszpumpa, érdemes felkeresni urológusod megbeszélés céljából. Megtudhatod, hogy lehetséges-e a pénisznövelés a Te esetedben, és milyen kockázatokkal kell számolnod.

Gyakran Ismételt Kérdések

Sok férfinak vannak kérdései a pénisznöveléssel kapcsolatban. Ezek a kérdések az előkészületekre, a manuális módszerekre, de a működésre is vonatkoznak. 

Van már tapasztalatod a módszerekkel? Hogyan lehet megnövelni a péniszem? Tényleg lehetséges a pénisznövelés műtét nélkül? Hánycentiméterrel bővíthetem a péniszemet? Hallottam a jelqingről. Ez megfelelő módszer kezdőknek?

Következtetés

Ha szeretnéd megnövelni a péniszed, több módon is jó eredményt érhetsz el. A sebészet, amelyet többféleképpen lehet elvégezni, csak egy lehetőség. Vannak olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó pénisznövelő krémek és pénisznövelő készítmények, amelyek pozitívan hatnak az erekciós szövetekre. Ily módon pozitív hatással lehet a pénisz hosszára. Az olyan masszázsok, mint a jelqing vagy a péniszpumpa, otthon is könnyen használhatóak. Ily módon megnövelheted péniszed.

 

Szólj hozzá