2021. okt 05.

Korai magömlés kezelése - Hogyan lehet késleltetni az ejakulációt?

írta: ETCcrew
Korai magömlés kezelése - Hogyan lehet késleltetni az ejakulációt?

Hogyan lehet meghosszabbítani a szexuális kapcsolatot - ez a kérdés sok férfit foglalkoztat, akik korai magömléssel küszködnek. Leggyakrabban az orgazmus késleltetés válik prioritássá, mert ez a diszfunkció tönkreteheti a szexuális életet. Szerencsére a szexuális együttlétet különféle kezelési módszerekkel meg lehet hosszabbítani. Vannak kereskedelmi forgalomban kapható orgazmus késleltető termékek. Létezik viselkedési terápia, amely magában foglalja a korai magömlés visszatartására irányuló gyakorlatokat. Ezért ahelyett, hogy engednénk a pesszimista gondolatoknak, inkább nézzük meg, hogyan hosszabbítsuk meg a szexuális kapcsolatot, és cselekedjünk most.

Hogyan lehet meghosszabbítani az ejakuláció idejét?

Hogyan lehet meghosszabbítani a szexuális kapcsolatot? Attól függ. Mindenekelőtt itt kell megemlíteni a korai magömlést, de az erekció elérésével és fenntartásával kapcsolatos problémák is jelentkezhetnek.

Ebben a cikkben a korai magömléssel foglalkozunk. A korai magömlés azt jelenti, amely a szexuális aktus kezdetétől számított 2 percen belül történik, vagy olyan helyzetet, amikor a partnernek több időre van szüksége az elégedettség eléréséhez, de a férfi nem képes kontrollálni az ejakulációt.

Orgazmus késleltető tabletták a korai magömlés késleltetésére

A korai magömlés gyógyszeres kezelése általában az orgazmus késleltető tablettákon alapul. Az orgazmus késleltető tabletta blokkolja a szerotonin visszavételt, ami késleltetheti az ejakulációt és meghosszabbíthatja a nemi közösülést. Mindazonáltal csak orvosoddal folytatott konzultációt és az elégtelen ejakuláció szabályozás pontos okainak meghatározását követően szabad használni őket.

Ne feledd, hogy a magömlés késleltetésére szolgáló tabletták csak ideiglenesen működnek, és hosszú távon nem oldják meg a magömlés problémáját. Az ilyen típusú kezelések tartósabb hatásai természetüknél fogva csak közvetettek lehetnek, ami a tablettáknak köszönhetően késlelteti az ejakulációt, csökkenti a félelmeket és a diszfunkciót okozó egyéb érzelmi zavarokat.

Hogyan lehet meghosszabbítani a szexuális kapcsolatot a viselkedésterápia segítségével

Évtizedek óta főként viselkedési technikákkal próbálkoznak az orgazmus késleltetésénél. Az ilyen típusú terápia azon a feltevésen alapul, hogy a diszfunkció mentális háttérrel rendelkezik, és a kezelés elsősorban a kívánt viselkedésmódok és reakciók kidolgozását foglalja magában. Az orgazmus késleltetése és a szexuális kapcsolat meghosszabbítása, valamint az ejakuláció szabályozásának elérése érdekében különféle gyakorlatokat alkalmaznak, amelyek közül a start-stop módszer a legnépszerűbb. A gyakorlatokat a maszturbáció során lehet a legkönnyebben elvégezni. Ezek magukban foglalják az orgazmus és a magömlés küszöbére kerülést, majd a maszturbáció megszakítását. Egy idő után a mozgások folytathatók, ismét megszakítva őket, amikor a magömlés közel van. Ez a technika arra irányul, hogy felfedezd a test reakcióit és megtanuld irányítani azokat. A start-stop módszernek számos módosítása van, nemi közösülés során is gyakorolható.

Egy másik gyakori módszer az orgazmus késleltetésére és a meghosszabbított szexuális kapcsolatra a nyomás módszer, amely javítás a start-stop technikához hasonló. Ez azt jelenti, hogy a péniszt közvetlenül az ejakuláció kezdete előtt összenyomják. A nyomást 3-4 másodpercig fenn kell tartani.

Magömlés késleltetése - pszichoterápia

Az utóbbi években az ejakuláció késleltetésével egyre gyakrabban foglalkoznak a kognitív és viselkedési terápia. Az ilyen típusú kezelés - a szexuális kapcsolat kiterjesztéséért folytatott küzdelem - bizonyos viselkedésmódok és reakciók kidolgozásán vagy módosításán, valamint a korai magömlés érzelmi, mentális okainak korai felfedezésén alapul. A korai magömléssel küzdő férfiaknak gyakran vannak érzelmi zavaraik és problémáik másokkal való kapcsolataikban. A korai magömlést a kudarctól való félelem, a megaláztatás és a depresszió okozhatják. A kognitív és viselkedési terápia célja e félelmek forrásainak elérése, és a páciens gondolatainak teljesen új pályára állítása.

A terápia során a férfiak, akiknek az álma az orgazmus késleltetés és a nemi közösülés meghosszabbítása, megtanulják jobban uralni saját testüket és annak reakcióit, és a fent említett technikákat alkalmazzák: a start-stop vagy a nyomás módszerét.

Hogyan lehet kiterjeszteni a szexuális kapcsolatot - kezelési módszerek

Sok férfi álmodik a hosszabb szexuális kapcsolatról - a férfiak akár 30 százaléka küzd a korai magömlés problémájával. Ezenkívül jelentős részük tapasztal egy másik problémát, amely lehetetlenné teszi a nemi közösülés folytatását, vagyis a  merevedési zavarokat. Szerencsére nincsenek egyedül ezekkel a problémákkal. Céljaikat - a hosszabb szexuális közösülést, az ejakuláció visszatartását és a magömlés szabályozását - kezeléssel lehet elérni. Hogyan? A korai magömlést számos módszerrel kezelik.

Sajnos a korai magömlés okai annyira összetettek, hogy néha egyik kezelési módszer sem hoz tartós hatást. Természetesen segíthetnek az ideiglenes célok elérésében, de nem mindig segítenek végleg megszabadulni a problémától. Ilyen helyzetekben a betegeknek általában azt javasolják, hogy tartsanak fenn állandó kapcsolatot egy szexuális partnerrel, amely kölcsönös köteléken, megértésen és hajlandóságon alapul, hogy megismerjék egymás testét és az ingerekre adott reakcióikat.

Szólj hozzá