2021. sze 14.

Pénisznövelés: Útmutató a pénisznövelési módszerekhez

írta: ETCcrew
Pénisznövelés: Útmutató a pénisznövelési módszerekhez

Pénisznövelés? Megfordult már a fejedben? Ha igen, akkor feltétlenül olvass el mindent ebben a blogban, mert hamarosan megtanulod, hogyan növelheted péniszed a jól bevált pénisznövelő technikákkal.

 

De először szeretném, ha válaszolnál egy egyszerű kérdésre.

„Miért akarsz nagyobb péniszt?”

Azért kérdeztem, mert a legtöbb férfinak nagyon buta okai vannak arra, hogy miért akarnak nagyobb péniszt.

„Ez azért van, mert kevésbé érzed magad férfiasnak?”

Valójában a legtöbb nő inkább a normál mérettel rendelkező pasikat részesítik előnyben.

 

Pénisznövelés a következő jól bevált módszerekkel

Ma már számos módszer van a pénisznövelésre. 

 

NEM SEBÉSZETI pénisznövelő KEZELÉSEK

 

A legjobb választás azok számára, akik nem szeretnének műtőasztalra feküdni.

Manapság jó néhány férfi a pénisznövelő műtét mellett dönt. Vannak azonban problémák ezzel kapcsolatban.

Először is, ezek az eljárások nem bizonyultak biztonságosnak, ezért komoly egészségügyi problémákat vetnek fel. Másodszor, nem garantálják a várt és azonnali eredményeket.

Az európai urológiai tanulmány 42 férfit vizsgált meg, akik pénisznövelés mellett döntöttek a felfüggesztő szalag eltávolításával.

Ebből a számból mindössze 25% volt elégedett az eredményekkel. Ismét több mint felének vissza kellett mennie további műtétre. A jó hír az, hogy számos nem sebészeti pénisznövelő eljárást lehet választani, amelyekkel elérheted a kívánt eredményt. Tehát az alábbiakban szeretném megvitatni a rendelkezésre álló, nem sebészeti pénisznövelő lehetőségek közül néhányat.

 

Pénisznövelő TABLETTÁK, TÁPLÁLKOZÁS

Valóban megnövelhetem péniszem a pénisznövelő tabletták segítségével?

Elsősorban a táplálkozással kell kezdened. Ahogy a test bármely más része, például az izmok, a férfiasságodnak is szüksége van bizonyos tápanyagokra.

Ezek a különleges ételek segíthetnek elérni azt az extra hosszúságot, vastagságot és méretet, amire vágytál.

A vény nélkül kapható pénisznövelő krémekkel és pénisznövelő tablettákkal ellentétben ezek az ételek viszonylag olcsóbbak, egészségesek és biztonságosak.

Természetesen a tápanyagokat sokféle formában lehet bevenni, akár kiegészítők, pirulák, teák, gyógynövények vagy egész ételek formájában.

A tápanyagok általában fokozzák pénisznövelést azáltal, hogy javítják a vérkeringést és az értágulatokat, elindítják a növekedési faktort és a hormonokat, növelik a tesztoszteronszintet, javítják a pszichológiai állapotot, valamint támogatják a szexuális egészséget.

 

Íme, néhány gyógynövény, amelyekről ismert, hogy segíthetnek a pénisznövelésben:

 

§  Ginseng (a spermiumok számának növelésében is segíthet)

§  Ginkgo biloba

§  Galagonya bogyó

§  Maca

§  Damiana

 

Fontos megjegyezni, hogy a pénisznövelő krémekben, pénisznövelő kapszulákban, pénisznövelő olajokban és pénisznövelő gélekben található összetevők természetes összetevőkből származnak, és biztonságosan lehet őket alkalmazni.

Tudnod kell, hogy ami neked beválik, nem biztos, hogy más személynél is működik, elsősorban azért, mert testünk (és péniszünk) másként reagál. 

 

Péniszpumpa

Ezek a speciális eszközök úgy működnek, hogy vákuumot hoznak létre a pénisz körül, és így a péniszed vastagabbnak fog tűnni. 

A pénisz területén lévő szövetek rugalmasságának köszönhetően mindig van lehetőség a pénisznövelésre. Ez megnövelheti a pénisz hosszát és vastagságát.

Az egyetlen hátránya… 

A péniszpumpa használatából származó eredmények nem tartósak.

A péniszpumpa nagyon hasonló a pénisznövelő gyakorlatokhoz. Mindkét eljárás az erekciós szövetek kiterjesztésére és nyújtására összpontosít, hogy a pénisz természetesen több vért tudjon befogadni.

Hatékonyságuk ellenére a péniszpumpák rendszeres használatával mindig fennáll a sérülés kockázata. 

Használata hosszú távú ideg- és szövetkárosodáshoz vezethet, szemben a várható pénisznövekedéssel. 

 

Lehet-e tartós a pénisznövelés?

 

Igen, véglegesen megnövelheted a péniszed méretét. Számos módszer létezik a pénisznövelésre.

Tehát amennyire lehetséges, hogy véglegesen megnöveld a péniszed, némi időre, türelemre és természetesen a helyes pénisznövelő módszerekre van szükség. Általában sokkal könnyebb javítani az erekció és a libidó minőségét, mint tartósan növelni a pénisz méretét.

 

MI A LEGHATÉKONYABB pénisznövelő MÓDSZER?

 

A technológia az orvosi világban örökké fejlődik. Manapság a férfiak különféle módszereket használhatnak pénisznövelésre.

Bár számos áttörés történt a libidó növelése, a pénisznövelés és az orgazmus késleltetés érdekében, a három leghatékonyabb és legmegbízhatóbb módszer a természetes pénisznövelő kapszula, a péniszpumpa és a pénisznövelő krém használata.

Szólj hozzá