2021. sze 13.

Hatékonyak-e a potencianövelő kiegészítők idősebb férfiak merevedési zavara esetén?

írta: ETCcrew
Hatékonyak-e a potencianövelő kiegészítők idősebb férfiak merevedési zavara esetén?

Attól, hogy 50 év feletti férfi vagy, még nem jelenti azt, hogy le kell mondanod az aktív szexuális életről.

Klinikai jelentések szerint az 50-70 év közötti férfiak fele szenved merevedési zavarban. 70 év felett 10-ből 7 férfit érinthet az impotencia.

Becslések szerint körülbelül 30 millió férfi tapasztal rendszeresen problémát a kőkemény erekció elérésében és/vagy fenntartásában.

Ha Te is a fent említett korosztályba tartozol, nem Te vagy az egyetlen, aki merevedési problémával küzd.

Ennek a ténynek az ismerete természetesen nem elegendő ahhoz, hogy megnyugtasson, ha problémád van az erekció megszerzésével.

Egy tény, ami segíthet: 

Bizonyos, vény nélkül kapható potencianövelő termékek, hatékonyak segíthetnek a merevedési zavarral küzdőknek!Az űrlap teteje

A merevedési zavarok okai az 50-es években

Az ötödik évtizedben a férfiaknak 50%-os esélyük van merevedési zavarra. Az életkorral összefüggő egészségi állapotok, mint például a 2-es típusú cukorbetegség, a rák és a Parkinson-kór szintén hozzájárulhatnak a merevedési zavarhoz.

Emellett az időskori merevedési zavar gyakori okai közé sorolhatóak a pszichológiai problémák, mint például a stressz, szorongás, depresszió és kapcsolati nehézségek, amelyek súlyosbíthatják a merevedési zavar problémáját.

Ha olyan egészségügyi állapotod van, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, vagy az idegek vagy az artériák károsodása, hormonális egyensúlyhiány, vagy magas vérnyomás vagy depresszió esetén vényköteles gyógyszereket szedsz, ezek tovább növelhetik az impotencia esélyeit.

A túlsúly és a túlzott dohányzás vagy alkoholfogyasztás sem tesz jót.

És kíváncsi arra, hogy „az alváshiány okozhat-e merevedési zavart?”

A rossz hír az „Igen”.

Az alváshiány azt eredményezi, hogy kevesebb energiád van, de több feszültséged van, ami negatívan befolyásolja az erekció képességét.

A jó hír azonban az, hogy az, hogy a merevedési zavar ma már kezelhető, kortól függetlenül!

Az orvosi kezelés és tanácsadás támogathatja a pozitív életmódbeli változtatásokat. 

Mire jó a potencianövelő termék?

A potencianövelő termékeket úgy tervezték, hogy fokozzák a vér áramlását a péniszben. A prémium minőségű potencianövelő készítmények, amelyek növényi összetevőket tartalmaznak, erős tulajdonságokkal büszkélkedhetnek, széles körben tartják az impotencia természetes gyógymódjainak. Ezek potencianövelők stimulálhatják a férfi keringési rendszert, amely gyorsabb erekcióhoz vezethet.

Természetes gyógymódok a merevedési zavar kezelésére

Ha szívesen kipróbálnál potencianövelő terméket a merevedési zavarok leküzdése érdekében, akkor ajánlott olyan kiegészítőket keresni, amelyek a legjobb erekciót fokozó természetes összetevőket tartalmazzák.

Világszerte használt természetes gyógymódok a merevedési zavar kezelésére

·     Ázsiai ginzeng - hagyományosan afrodiziákumként szolgál

·     Ginkgo Biloba - hagyományos kínai gyógynövény a vérkeringés javítására

·     Maca gyökér - a jelentések szerint megnehezíti és gyakoribbá teszi az erekciót

·     Muira Puama - az erek kitágulását okozhatja, ami miatt a péniszed megduzzadhat és megmerevedhet

·     Tribulus Terrestris - bizonyítottan pozitívan javítja a nemi vágyat

Hogyan gyógyítható otthon a merevedési zavar?

A tápanyagban gazdag növényi eredetű élelmiszerek és a flavonoidokban gazdag ételek segíthetnek a tesztoszteronszint emelkedett és a szexuális funkció egészséges tartásában. Egyél sok cinkben és E-vitaminban gazdag avokádót, folsavban gazdag spenótot és piros csípős paprikát, amelyek lendületet adnak a nemi hormonjaidnak.

Szólj hozzá

merevedés