2021. sze 10.

Valós adatok az átlagos péniszméretről

írta: ETCcrew
Valós adatok az átlagos péniszméretről

Míg a férfiak túlnyomó többsége nem aggódik férfiasságának mérete, alakja vagy megjelenése miatt, a férfiak körülbelül 45 százaléka elismeri, hogy némileg vagy teljesen elégedetlen a péniszének méretével.

Sok srác felteszi a kérdést: „mennyi az átlagos péniszméret?” 

„Nem vagyok megelégedve a péniszem méretével!” „Lehetséges a pénisznövelés?”

 

Ma már igen!

Az űrlap teteje

 

Az űrlap alja

Mi az átlagos péniszméret?

 

Ha pornófüggő vagy, akkor lehet, hogy irreális elképzeléseid vannak arról, hogy mit jelent az átlagos péniszméret. Ha összehasonlítod a péniszed hosszát és átmérőjét egy pornósztárral, akinek fizetnek azért, hogy szexuális cselekményeket hajtson végre a kamera előtt, akkor valószínűleg bizonytalan leszel a saját péniszed mérete miatt.

Teljesen normális azt gondolni, hogy a péniszed túl kicsi, bár valójában 12-15 cm hosszú, ha feláll. Az a pénisz, amely felálló állapotban kb. 7-8 cm alatt van, klinikailag mikro pénisznek nevezik. 

 

A pénisz mérete öröklődő?

 

Bár joggal mondhatjuk, hogy köszönetet mondhatsz édesapádnak „átlagos” péniszméretedért, más tényezőket is figyelembe kell venni. A pénisz mérete nem kizárólag a genetikától függ. Tehát a válasz a kérdésre: "a pénisz mérete örökletes?" … csak részben.

A pénisz méretét a saját egyedi génjeid határozzák meg.

 

Ha nem vagy megelégedve a péniszed hosszával vagy vastagságával (vagy mindkettővel), nem kell szenvedned. Egyre több férfi választja a pénisznövelést pénisznövelő termékek használatával, például pénisznövelő krém és pénisznövelő tabletta.

A speciálisan kifejlesztett pénisznövelő termékek tele vannak természetes összetevőkkel.

 

Hogyan kell mérni a pénisz méretét?

 

A közhiedelemmel ellentétben valóban nem lehet megmondani egy férfi péniszének méretét pusztán a magasságát, a cipőméretét vagy az ujjai hosszát nézve. A pontos mérés egyetlen módja vonalzó vagy mérőszalag használata.

Mivel a pénisz nagyon érzékeny az izgalomra, a szexuális aktivitás gyakoriságára, a stresszre és a fáradtságra, érdemes  különböző időpontokban mérést végezni.

Pénisz hossza:

·         Helyezd a vonalzót (vagy puha mérőszalagot) a felálló hímtag aljára, a lehető legközelebb a testedhez

·         Nyomd be a vonalzót a szeméremcsontba, amennyire csak tudod - különösen, ha bőséges hasi zsírod van

·         Végezd el a mérést a pénisz hegyétől a végéig 

Pénisz körmérete/vastagsága:

·         Puha mérőszalag segítségével óvatosan tekerd körbe egyszer a felálló pénisz legvastagabb része körül 

·         Jegyezd fel azt a számot, ahol a szalag végei találkoznak

 

Milyen a jó péniszméret?

 

Nos, ha nincs mikro péniszed, a pénisz mérete tökéletesen arányos a testedhez. 

Egészséged és közérzeted javítása bizonyos életmódbeli változtatásokkal (a dohányzás abbahagyása és a túlzott alkoholfogyasztás) szintén növelheti a test önbizalmát és a szexuális élet minőségét.

 

Milyen a jó péniszméret a szex számára?

 

Természetes, hogy a srácok kíváncsiak: „milyen péniszméretet részesítenek előnyben a nők?”

Bár sok nő nem tűnik túlságosan izgatottnak az átlagos péniszméret miatt, amellyel egy férfi büszkélkedhet, néhányan elismerik, hogy a nagyobb mindenképpen jobb. A női többség azonban arra szavaz, hogy a legfontosabb a pénisz vastagsága. 

Ha szeretnéd növelni a péniszed vastagságát, és gyorsabb, hosszabb és keményebb erekciót szeretnél, használj péniszpumpát. A könnyen használható péniszpumpa percek alatt megnövelheti a péniszed méretét.

Szólj hozzá