2021. sze 08.

Hogyan legyen nagyobb a péniszem: útmutató a legjobb pénisznövelési módszerekhez

írta: ETCcrew
Hogyan legyen nagyobb a péniszem: útmutató a legjobb pénisznövelési módszerekhez

Útmutató a pénisznöveléshez: a legjobb 3 módszer

1. Pénisznövelő kapszulák

Bár sok hamis terméket találhatsz, amelyek abszurd ígéreteket tesznek a pénisznövelésről - és miért hazudna egy ingyenes pornóoldal, igaz? - az igazság az, hogy valójában tényleg léteznek olyan pénisznövelő kapszulák, amelyek hatékonyak lehetnek a pénisznövelésre. Bár ezek a pénisznövelő kapszulák valójában nem csak pénisznövelésre alkalmasak, hanem növelik a pénisz véráramlását is, hogy az erekció erősebb, és tartósabb legyen.

Minél több vér áramlik a péniszedbe, annál nagyobbnak érezheted, és annál nagyobbnak gondolja a partnered is. Mindenki nyer, nem? 

A legjobb az egészben, hogy ezek a pénisznövelő kapszulák szintén segíthetnek az erőnlét megőrzésében, és általános önbizalmat is nyújthatnak.

2. Pénisznövelő krémek

Bár számos hamis krém létezik, csak két hatóanyag nyújthat pénisznövelő előnyöket. 

Egyes krémek L-arginint, és aminosavat tartalmaznak, amelyek segítik az értágulatokat, vagyis növelik a véráramlást. Biztonságát és hatékonyságát sok tanulmány igazolta. 

3. Pénisznövelő műtét

Igen, a pénisznövelő műtét végső megoldás, de sok srác tisztában van a kockázatokkal, és mégis sokan meg akarják változtatni péniszük méretét a modern kozmetikai sebészet csodája révén. Annak ellenére, hogy az orvosok minden erőfeszítést megtesznek, hogy lebeszéljék az embereket, néhány férfi mégis műtéttel szeretné megnövelni a péniszét.

Lehetőségek: 

Injekciók 

A graft szövet hozzáadása a pénisz tengelyéhez fizikailag megnövelheti a pénisz méretét. 

Az injekciók során a bőr más részéről, extra zsírt kell leszívni, és be kell fecskendezni a péniszbe. Az injekciózott zsír azonban néha felszívódhat.

A Derma töltőanyagok más típusú injekciók, hialuronsav töltőanyagokat használnak. Az eljárás viszonylag nem biztonságos, mivel ezek a töltőanyagok nem oldódnak fel könnyen a szervezetben. 

Gyakran ismételt kérdések a pénisz méretének növeléséről

Mekkora a pénisz átlagos mérete?

Egy tanulmány szerint az átlagos péniszméret 13-18 cm között változhat, de túlnyomó többsége körülbelül 15 cm. 

Hogyan látja a párom a péniszemet?

Talán kérdezd meg a párodat, és ne ijedj meg a választól, hogy megtudd a kemény igazságot. Figyelmes szeretőnek lenni mindig fontosabb, mint a pénisz mérete.

Ebben a témában sok megkérdezett nő azt mondta, hogy a kerület fontosabb, mint a pénisz hossza . Az átlagos kerülete 11-13 cm. 

Most már tudod, hogyan lehet természetes módon nagy péniszed.

A legjobb módja annak, hogy nagyobb péniszed legyen két kérdésből áll. Először is, hogyan lehet teljesebb és intenzívebb erekciót elérni, másodszor, hogyan lehet növelni a teljes hosszúságot és a kerületet. 

A legjobb, ha megkérdezed partnered, hogy a pénisz méreteddel van-e probléma, majd kérdezd meg orvosod a lehetséges kezelési lehetőségekről. 

Az önbizalom is fontos. De fontos a férfiak egészsége, mivel az erekciós erő közvetlenül jelzi a szív egészségét. Légy egészséges, kanos és boldog!

 

 

Szólj hozzá