2021. ápr 23.

Áruházunkban is elérhető a Prorino Potencianövelő Termékcsalád!

írta: ETCcrew
Áruházunkban is elérhető a Prorino Potencianövelő Termékcsalád!

Folyamatosan bővülő készleteink mellett egyre újabb termékeket is biztosítunk vásárlóink számára, hogy mindenki megtalálhassa a neki legkedvezőbb készítményeket. Ezúttal a potencianövelő termékeink köre bővült a Prorino Potencianövelő Termékcsalád termékeivel.
A Prorino Potencianövelő Termékcsalád termékei olyan természetes növényi összetevőkből és ásványi anyagokból készült termékek, amelyeknek gondosan összeválogatott természetes összetevői hatékonyan támogatják az enyhébb merevedési zavarok kezelését, segítenek az merevedés elérésében és az aktus végéig a merevedés fenntartásában.
Minden férfi került már olyan helyzetbe, amikor nehézséget jelentett számára a merevedés megszerzése, esetleg a már merev pénisz kezdett lankadásba az aktus közepén. Lássuk be, könnyen kellemetlen szituáció alakulhat ki ebből. Egy ilyen élmény könnyen csökkentheti partnerünk nemi vágyát, bennünk férfiakban pedig szorongást, és az önbizalom elvesztését eredményezheti.
 
A Prorino Potencianövelő Termékcsalád készítményei ennek elkerülésében segítenek már ma is sok férfinak világszerte.

1. Prorino Potency Potencianövelő Koncentrátum (7 tasak)

Az intim együttlét előtt 30 perccel használjunk egy tasak Prorino Potencianövelő Koncentrátumot, felbontást követően keverjük el egy pohár tiszta vízben, és fogyasszuk el 2 dl folyadékkal. A tasak édesítőszert is tartalmaz az ízjavítás érdekében, így a potencianövelő keverék elfogyasztása nem fog problémát jelenteni. A doboz 7 tasakot tartalmaz. Mivel naponta 1 tasak fogyasztása ajánlott, ezért ez mindennapos használat esetén egy hétre elegendő adag.

 

 

2. PRORINO POTENCY Potencianövelő Kapszula (2, 5, illetve 10 db-os kiszerelésekben kapható)

Ez a potencianövelő kapszula a merevedés támogatására kifejtett jótékony hatását csak a szexuális aktus során fejti ki, természetesen a hatóidő alatt nem lesz állandó merevedésed, a normál életvitelt nem akadályozza. A nemi aktus előtt 15-20 perccel perccel 1 db potencianövelő kapszulát egy pohár tiszta vízzel vegyünk be lehetőség szerint éhgyomorra. A kapszula zselatinból készült, amely a nyál hatására könnyen csúszóssá válik, így könnyű azt lenyelni. 

 

 

3. PRORINO Potencianövelő Krém

A szexuális aktus előtt egyéni adottságoktól függően a teljes péniszre bőségesen elegendő krémet nyomjunk ki a 100 ml-es tubusból, és azt határozott mozdulatokkal masszírozzuk el a péniszen. A krém elmasszírozásában a partnerünk is segítséget nyújthat, sőt, akár az előjáték részévé is tehetjük, növelve ezzel is az együttlét initimitását. A krém felszívódását követően 5-10 percen belül kezdi el kifejteni vérbőséget fokozó hatását.

Szólj hozzá