2017. nov 03.

2 valóban hatásos gyakorlat a hosszabb szexért

írta: ETCcrew
2 valóban hatásos gyakorlat a hosszabb szexért

Bár még nem sok forrás lelhető fel erről a témáról a médiában, azonban a tudományban többszörösön bizonyított, és kétségek nélkül elismert tény a férfi intim torna eredményessége. Hatásos korai magömlés ellen, erekciós és potencia zavarok kezelésében, és számos férfi betegség elkerülése szempontjából. Éppen ezért a férfi-intimtorna számodra is nagyon fontos lehet, hiszen a férfiszervek egészsége és a kielégítő szexuális élet függhet a férfiak intim izomzatának karbantartásától.

A férfi-intimtorna hatásai

A férfi-intimtorna egyfelől a kismedencei szervek, így a prosztata, a húgyhólyag, a herék, a pénisz és a végbél egészségét is szolgálja, melyeknek a torna hatására javul a vérkeringése, ezáltal pedig az oxigén- és tápanyagellátása. Másfelől a meglévő here-visszértágulatot, illetve aranyeret hatékonyan kezeli, továbbá a férfi intim izmait, vizelettartási képességét és végbélzáróizmát, valamint szexuális funkcióit is edzésben tartja, aminek köszönhetően szexuális téren fejlődés tapasztalható, a korai magömlés hatékonyan kezelhető.

A intim izmok edzésétől erősebb és könnyebben koordinálható lesz a gátizom, emelkedik a pénisz merevedési szöge, a fokozódik a pénisz merevedési képessége és a magömlés akaratlagos késleltetésének képessége is jelentősen javul. A gyakorlatok végzése stimulálja a férfi hormonok termelődését, így a libidó is fokozódhat. És ha ez még nem lenne elég, az ejakuláció során az ondó sugara erősebbé válhat, sőt, akár a spermiumszám is növekedhet.

Szóval most már egyértelmű, csak előnyökkel jár a férfiak számára.

A korai magömlés megszüntetése érdekében fontos, hogy a gyakorlás rendszeres, mindennapos legyen. Az az optimális, ha napi kétszer, reggel és este is 10-15 percet szánsz rá. Ne végezd a gyakorlatokat rosszindulatú daganat esetén, illetve az intim területet érintő műtét után hat hétig.

A két gyakorlat

A gyakorlatok végzéséhez fontos előbb megismerni, felismerni az intim izmaid. Bevált trükk, hogy vizeletürítés közben egy kis szünetet kell tartani, ilyenkor fogod érezni, éppen az az izom lép működésbe, melynek kulcsszerepe van a tornában. Ezt nevezzük PC izomnak.

1. gyakorlat: a PC izmot álló vagy fekvő helyzetben meg kell feszíteni, majd elernyeszteni.

10 mp feszít - 5 mp elernyeszt - 10 mp feszít - 5 ml elernyeszt

Ebből három sorozatot végezz kezdetben, majd gyakorlással ezt a számot tornázhatod feljebb. Minden gyakorlást úgy fejezz be, hogy teljes erővel megfeszíted, amit minél tovább kell tartani. Ezt a momentumot (teljes összehúzás) is háromszor kell megismételni.

2. gyakorlat: hanyatt fekvő helyzetben a két kezed kerüljön a farizmok (popsi) alá, melyeket ezután meg kell feszíteni. Elengedvén az izmot, a húgycső záróizmát is meg kell feszíteni, mintha a férfi a vizeletét szeretné visszatartani. Ekkor azonban a farizom maradjon mozdulatlan. Ezt váltakozva kell ismételni 3-5-ször.

Ezek a gyakorlatok nagyszerű eredményt tudnak produkálni, azonban a haladás első jelei csak több hetes gyakorlás után mutatkoznak meg. Az kívánt eredmény eléréséig javasolt valamilyen késleltető hatású készítmény, késleltető krém, késleltető spray alkalmazása a korai magömlés ellen.

Az egyik legjobb hatású késleltető szer a Bull Power Orgazmus Késleltető Gél, amely klinikailag tesztelt, és nemzetközileg elismert hatóanyaginak köszönhetően az érzékelés elvesztése nélkül késlelteti a korai magömlést, eközben magabiztos férfias érzetet teremt.

Tovább erre: kesleltetes.hu...

Jó gyakorlást kívánunk!

A kesleltetes.hu oldalon további hasznos cikket találhatsz korai magömlés és egyéb férfi egészség témakörben.

Szólj hozzá

késleltetés korai magömlés ellen