2021. sze 28.

Erekciós problémák kezelése

írta: ETCcrew
Erekciós problémák kezelése

Manapság sok férfi merevedési zavarban szenved. Ilyenkor nehéz olyan erekciót elérni vagy fenntartani, amely elég a nemi közösüléshez.

Ha merevedési zavarban szenvedsz, akkor azt gondolhatod, hogy a tesztoszteron kezelés segíthet. A tesztoszteron egy férfi nemi hormon. 50 év után a férfiak tesztoszteronszintje lassan csökken, és a merevedési zavar gyakoribbá válik. A tesztoszteron kezelés csökkentheti a merevedési zavar problémáját. A tesztoszteron kezelés csökkentheti a merevedési zavart, mely segíthet a jobb erekció elérésében és fenntartásában. De sok tanulmány szerint nem mindig segít az alacsony tesztoszteronszintű férfiaknak, ha a merevedési zavar az egyetlen tünetük.

 

A merevedési zavar hátterében általában más okok állnak.

 

A merevedési zavart általában a pénisz alacsony véráramlása vagy az erekciót szabályozó idegek problémája okozza. Ez más állapotok következménye, például az artériák megkeményedése, magas vérnyomás, magas koleszterinszint vagy cukorbetegség. Ezek az állapotok szűkítik az ereket és csökkentik a pénisz véráramlását, vagy károsítják az erekciós idegeket.

A tesztoszteron kezelés miatt a szervezet túl sok folyadékot tarthat fenn. Egyéb mellékhatások közé tartozik az alacsonyabb termékenység; a vörösvértestek számának növekedése, ami szívbetegségekhez vezethet; és nagyobb a kockázata a prosztatarák gyorsabb növekedésének.

 

Mikor érdemes fontolóra venni a merevedési zavar tesztoszteron kezelését?

 

Ha három hónapig problémáid voltak az erekcióval, beszélj orvosoddal. Az orvos megkérdezi az összes tünetet, és vizsgálatot végez.

Az alacsony tesztoszteronszint tünetei vagy jelei lehetnek a szexuális vágy csökkenése, a testszőr elvesztése, a mell növekedése, az izom méretének és erejének csökkenése, valamint a merevedési zavar. Bizonyos esetekben a herék kisebbek lehetnek.

Ha ezek közül néhány tünetet észlelsz, az orvos vérvizsgálatot végezhet a tesztoszteronszint mérésére. A vérvizsgálatot többször kell elvégezni. A legjobb, ha reggel végzik el, amikor a legmagasabb a tesztoszteronszinted.

Ha a tesztek azt mutatják, hogy alacsony a tesztoszteronszinted, az orvos feltárja a lehetséges okokat. Például az alacsony szintet az agyalapi mirigyek problémája okozhatja.

 

A merevedési zavar kezelése

 

A legtöbb merevedési zavar problémája kezelhető. 

A merevedési zavar egy súlyosabb állapot, például szívbetegség, magas vérnyomás vagy cukorbetegség korai figyelmeztető jele lehet. Ennek az állapotnak a kezelése javíthatja az általános egészséget és segíthet az erekció fenntartásában.

Nézd át gyógyszereid. A merevedési zavar számos gyógyszer mellékhatása lehet, beleértve a magas vérnyomás, a depresszió, a szorongás, a gyomorégés, az allergia, a fájdalom, a rohamok és a rák kezelésére szolgáló gyógyszereket is. Ha a gyógyszer okozza az merevedési zavart, akkor az orvosod  megváltoztathatja az általad szedett gyógyszerek dózisát, vagy átállíthat másik gyógyszerre.

 

Életmódbeli változások

 

Az egészségtelen szokások befolyásolhatják az erekció fenntartását.

Néhány jó tanács, ami csökkentheti a merevedési zavar problémát:

 

-          - sportolj rendszeresen

             -  ne dohányozz

-          - fogyassz kevesebb alkoholt

-          - próbálj meg egészségesen étkezni

 

Próbáld ki a potencianövelő termékeket. Bizonyos potencianövelő készítmények fokozzák a pénisz véráramlását. Ezek a potencianövelő készítmények természetes összetevőket tartalmaznak.

 

Ilyen összetevők pl.:

 

-         -  ginzeng

-          - L-arginin

-          - maca gyökér

-          - gingko biloba

-          goji bogyó

 

Ezek a természetes összetevők segíthetnek az erekció elérésében és fenntartásában. A potencianövelő készítmények előnye, hogy otthon egyszerűen használhatóak, és nem szükséges hozzá orvossal konzultálni, hiszen ezek a potencianövelő termékek engedélyezett szerek.

 

Szólj hozzá