2018. jan 11.

Péniszgyűrű: minden információ egy helyen

írta: Hey-Ho
Péniszgyűrű: minden információ egy helyen

Egyre több férfi mutat érdeklődést a péniszgyűrűk iránt. Jogosan! Ennek oka valószínűleg a péniszgyűrű erekcióra és a korai magömlésre gyakorolt szuper hatásának tudható be. Nézzük meg, mit kell tudni a péniszgyűrűkről!
 
 

MIRE VALÓ A PÉNISZGYŰRŰ?

A péniszgyűrűt elsődlegesen az erekciós zavarok kezelésére hozták létre, orvosi változata a szorító gyűrű. Az erekciós gyengélkedés kezelésének egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módja.
 
 
A péniszgyűrű használata során elszorítja a péniszben lévő vénákat, tehát a hímvesszőből nem engedi kiáramlani az odajutó vért, ezáltal a pénisz merev marad a szexuális aktus végéig. A péniszgyűrű használatával markánsabb merevedés érhető el, valamint növekszik az orgazmus intenzitása is.  A péniszgyűrűt használó férfiak többsége azt tapasztalja, hogy a péniszgyűrű használata, késlelteti az ejakuláció bekövetkezését is.
 
A pénisz gyűrű enyhe nyomást okoz a pénisz tövén, amit sok férfi még élvezetesebbnek talál a szexuális együttlét közben, mivel egyedi módon stimulálja a hímvesszőjüket.
 

MILYEN ÉRZÉS, HA PÉNISZGYŰRŰ VAN RAJTAD?

Megfelelő méretű péniszgyűrű meleg, enyhén feszítő érzésre keríti hatalmába a férfit. Talán ahhoz lehetne hasonlítani, amikor valaki az ujjára teker gyengén egy zsinórt. A péniszgyűrű szorítás valakiben kifejezetten fokozza a nemi vágyat is, egyedi és izgató élményt jelenthet. Mások nem látnak benne különösebb izgalmat, de mivel tetszik nekik a péniszgyűrű erekciós hatása, rendszeresen viselik azt a szex során. Az biztosan kijelenthető, hogy ha megfelelő a méretválasztás, nem szabad, hogy fájdalmas, kellemetlen érzés legyen a péniszgyűrű viselése.

MENNYIRE NÉPSZERŰ A PÉNISZGYŰRŰ?

A kipróbáló férfiak túlnyomó része előnyben részesíti a péniszgyűrű használatát, hiszen az erekció fokozásával még magabiztosabbak lehetnek a szexuális együttlétek közben. Kellő körültekintéssel sokak kedvenc játékszerévé válik, ami nem csoda, hiszen amellett, hogy erősebbé teszi a erekciót, magömlés késleltető hatása is van, így az aktus még intenzívebb és még tovább élvezhető.
 
Péniszgyűrű, korai magömlés, erekció, potencianövelő
 

A PÉNISZGYŰRŰ FAJTÁI

A péniszgyűrűket több irányból megközelítve is csoportosíthatjuk.
 
Anyag szerint megkülönböztetünk

- rugalmas anyagból készült péniszgyűrűk (1): általában gumiból, szilikonból, vagy más hasonlóan rugalmas, könnyű anyagból készülnek, kíméletesen és kényelmesen felhúzhatók, egyszerűen és gyorsan eltávolíthatóak, és lényegesen olcsóbbak. Negatívum, hogy a fémből készült társaikhoz képest kevésbé tartósak, hamarabb elérnek. Azért ez nem néhány alkalmat jelent. Ha első alkalommal tervezed péniszgyűrű kipróbálását, mindenképp ezt a fajtát javasoljuk.

- merev, kemény anyagból készült péniszgyűrűk (2): az alapanyag jellemzően valamilyen fém. Sok férfi kedveli a rozsdamentes acélból készült péniszgyűrűket, hiszen strapabíróbbak, mint rugalmas társaik, valamint a hűvös acél kellemes érzést adhat a felhevült testnek. Bár az ilyen típusú szexuális segédeszközök fixebb tartást eredményeznek, a rossz méretválasztás nagyon balesetveszélyes, akár káros is lehet - ebbe a típusba bele tud szorulni a pénisz.

Méret szerint kaphatóak egy méretű péniszgyűrűk (3), melyek fémből, keményebb gumiból, vagy műanyagból készülnek. Ha ezt a típust választod, nagyon fontos, hogy mindenképp korrekt módon vedd figyelembe a méreti adottságaid! Ha túl nagy méretű péniszgyűrű kerül felhelyezésre, nem lesz semmi hatása, ha túl kicsi kerül fel, akár súlyos károkat is okozhatsz. Amennyiben túlzott a szorító érzés, kényelmetlen a viselése, távolítsd el azonnal, hogy ne okozzon semmilyen sérülést.
 
Léteznek olyan péniszgyűrűk, melyek állítható méretűek (4), illetve a fém alapanyagú péniszgyűrűk között találhatunk szétnyithatókat (5) is. Az állítható péniszgyűrűk előnye, hogy a vásárlást követően kitapasztalhatjuk a számunkra legkedvezőbb beállítást.
 
Sok esetben kategorizálják felhelyezési területük szerint is: alapvetően a péniszgyűrűt a pénisz tövéhez kell helyezni, de mára már a piacra kerültek olyan péniszgyűrűk is, amelyet a hímvessző törzsén, a makk alatt vagy akár a herezacskó alatt kell viselni.
 
A legújabb típusok a vibrációs péniszgyűrűk, mely a szex során a férfinak és nőnek egyaránt örömet szereznek. Ez annak köszönhető, hogy a gyűrűn van egy elemmel ellátott, kiálló rész, mely aktus közben vibráló mozgást végez, így nem csak a férfi erekcióját fokozza, hanem partnere csiklóját is izgatja. Az extra stimuláló hatásnak köszönhetően a vibrációs gyűrű a hölgyek körében is kedvelt, plusz élvezetet nyújt számukra is.
 
 

MI A TE MÉRETED?

Mindenki szeret kicsit csalni, egy kicsit nagyobbat mondani a méreteiről, azonban a péniszgyűrű megfelelő hatásának, és a biztonságos használat titka a megfelelő méretválasztásban rejlik. Ehhez pedig pontosan ismerned kell a saját adottságaid. A péniszgyűrűk méretét átmérőben tudjuk meghatározni. A pénisz átmérőjének úgy tudod meghatározni, ha az erektált állapotban lévő péniszt a tövénél körbetekered egy zsinórral. Megjegyzed, hogy a zsinór hol tudta ismét elérni önmagát, majd egy vonalzóhoz feszítve leméred ezt a hosszúságot. Ez lesz a pénisz kerülete. A kerületet 3,14-gyel osztjuk el ahhoz, hogy megkapjuk az átmérőt.

Péniszgyűrű, korai magömlés, erekció, potencianövelő

 

Ha a kapott átmérőből kb. 15%-ot levonunk, megkapjuk az ideális méretű péniszgyűrű átmérőjét.

HOGYAN HASZNÁLJUK A PÉNISZGYŰRŰT?

Ha első alkalommal próbálsz ki ilyet, akkor a könnyen és gyorsan eltávolítható, rugalmas anyagból készült péniszgyűrűt ajánljuk. Ennek hatása megegyezik a többi péniszgyűrűével, azonban kevésbé lesz veszélyes. A szilikonból készült péniszgyűrűvel kitapasztalhatod hatását, felhelyezésének módját, levételének technikáját, és a számodra megfelelő méretet is. Az új péniszgyűrűt használat előtt alaposan tisztítsd meg az erre a célra speciálisan kifejlesztett antibakteriális intim lemosóval.
 
Érdemes valamilyen síkosítót használni a könnyebb felhelyezés érdekében, hiszen így elkerülheted a felesleges irritációt és a kényelmetlenség érzését. Mielőtt használatba vennénk a gyűrűt, a belső részét is síkosítsuk be. Erre a legalkalmasabb a vízalapú síkosító, hiszen nem kezdi ki a gyűrű anyagát, és csak ezután húzzuk kemény, vagy félig kemény péniszre. Nem kell attól tartani, hogy a félkemény állapotban felhúzott péniszgyűrű megakadályozza a vér péniszbe jutását, ugyanis a növekvő vággyal sokkal nagyobb erővel tódul vér a péniszbe, mint ahogy onnan távozni képes. 
 
Miután felhúztuk a péniszgyűrűt és elértük a megfelelő erekciót, a gyűrű szorosabbnak fog érződni, mint mielőtt felhúztuk volna. Ez normális, hiszen ernyedt állapotban a pénisz, nem olyan vastag, mint teljes erekció közben. Használat közben ügyeljünk arra, hogy ne szorítson túlságosan. Ha esetleg a szorító érzés túlságosan intenzív, vagy kellemetlenné válik, a gyűrűt haladéktalanul el kell távolítani.
 
A használat idejét tekintve 20-30 percnél tovább ne használjuk, és a használata is csak alkalomszerű legyen, ne állandó! Ha ez idő alatt használat során bármilyen színelváltozást tapasztalunk, vagy esetleges zsibbadást, akkor mindenképpen távolítsuk el a gyűrűt!
Péniszgyűrű, korai magömlés, erekció, potencianövelő
 
Az aktus befejezése után, ügyeljünk rá, hogy a pénisz teljesen ernyedt legyen, és így vegyük le a gyűrűt. Éjszakára semmiképp se hagyjuk fent a gyűrűt, mert a pénisz szövetekben kárt okozhat. Ennek szövődménye lehet a kóros hímvessző merevedés. A hímvessző kóros merevedését a péniszben csapdába kerülő vér okozza. Tehát ennek elkerülése érdekében aktus után, a péniszgyűrűt vegyük le, majd sterilizáljuk. Amennyiben ezekre a használó odafigyelsz, könnyen a kedvenc játékszereddé válhat a péniszgyűrű.
 
 

MOST HASZNÁLOD ELŐSZÖR? TARTS FŐPRÓBÁT!

Első használat történjen magányosan a négy fal között, partner nélkül, hogy az aktus során ne okozzon kellemetlenséget a felhelyezése. A megvásárolt terméket alaposan vegyük szemügyre: hol lehet ki és becsatolni, mennyire rugalmas, hogyan lehet felhúzni, hogy lehet levenni, stb.
 
Ahogyan látható, a péniszgyűrűk sokfélesége fejtörést okozhat a kezdők részére, de nem kell megijedni. Először érdemes az alapokkal kezdeni, és ha a péniszgyűrű használata már bevált, tetszik a hatása, nem okoz semmilyen fennakadást felhúzni, levenni, nem okoz fájdalmat, és kitapasztaltad az élményét, akkor érdemes a profibb kategóriákra ugrani. Első alkalommal mindenképpen a rugalmas anyagból készült péniszgyűrűk ajánlatosak, hiszen nem áll fenn a veszélye, hogy a nem megfelelő méret választása károsodást okoz.
 
Ha a kényelmet illetően biztosra akarsz, próbálj ki egy több méretű péniszgyűrűt tartalmazó szettet. Ebben a „szettben” 3 különböző átmérőjű péniszgyűrűt kapsz. Ez nyilván hasznos, kezdő felhasználók esetén, hiszen kiválasztható a legoptimálisabb méret.
 

POTENCIANÖVELŐ ÉS PÉNISZGYŰRŰ EGYÜTT?

A potencianövelők használata esetén az erekció keménysége sokkal erősebb, mint normál helyzetben. Ha az erekció eléréshez potencianövelő szer használatára van szükséged, ebben az esetben különösen a rugalmas anyagú péniszgyűrűt javasolt használni. Vedd figyelembe, hogy a potencianövelő készítmények különösen nagy vérbőséget idéznek elő a péniszbe, ezért a fémből készült péniszgyűrűk könnyen felszorulthanak. 
 
 

KÁROS A PÉNISZGYŰRŰ?

Nem árt némi óvatosság és odafigyelés péniszgyűrű használatakor. A nem megfelelő használatnak, vagy figyelmetlenségnek akár komoly következményei is lehetnek.
 
Ismét hangsúlyozzuk: A rugalmas anyagból készült gyűrűk lényegesen biztonságosabbak a keményebb anyagból készült társaikhoz képest. Alapszabály, hogy ha bárminemű kellemetlenséget, fájdalmat, vagy túlzott szorítást érzékelsz, rögtön el kell távolítani a gyűrűt. A helytelen használat károsíthatja a pénisz ereit. Ha túl kis méretű, kemény anyagból péniszgyűrűt visel a férfi, könnyen előfordulhat, hogy az rászorul a péniszre. Ha az erekció csillapodásával sem távolítható el, orvosi segítséget kell kérni, ahol a megfelelő eszközökkel el tudják távolítani annak érdekében, hogy ne okozzon súlyosabb károsodást.
 
Amennyiben a pénisz elfehéredik péniszgyűrű használata során, vagy fájdalomérzet, esetleg hideg érzet jelentkezik, akkor az aktust megszakítása szükséges, és miután a pénisz lelankadt a gyűrűt el kell távolítani. Ha nem sikerül levenni a péniszgyűrűt minél hamarabb szükséges az orvosi segítség kérése.
 
A használatát nem szabad túlzásba vinni, maximum 25-30 perc után ajánlott eltávolítani. A túl hosszú erekció kóros hímvessző merevedést okozhat. Ilyenkor a pénisz nem tud le lankadni, ami amellett, hogy fájdalommal jár, tartós károsodást okozhat. Ilyen esetben azonnali orvosi ellátás szükséges.
 
Éjszakára soha ne hagyjuk fenn a gyűrűt, hiszen a spontán éjszakai merevedések miatt a péniszgyűrű annyira elszoríthatja a hímvesszőt, hogy extrémebb esetekben leállhat annak keringése is.
 
A legfontosabb  szempont a biztonság legyen! És az élvezet...
 
Késleltetés.hu
Szólj hozzá

péniszgyűrű