2018. jan 09.

Bemutatkozik a Rui Shen Olaj!

írta: ETCcrew
Bemutatkozik a Rui Shen Olaj!

A korai magömlés kezeletlenül súlyos urológiai és pszichés betegségekhez vezethet! Itt a megoldás!

Férfiak és nők körében végzett felmérések szerint, a nők többsége megfelelő ráhangolódással és profi technikával végzett kéz- és nyelvjátékkal akár 2-3 perc alatt eljuthat a hüvelyi orgazmusig, néhányan akár közösüléssel is, azonban a többségnek az orgazmus eléréséhez ettől valamivel több időre, átlagosan 8-18 perces intenzív szeretkezésre van szüksége a gyönyörhöz.
Ezzel szemben a férfiak többsége tudatos késleltetés nélkül kb. 3-6 perc közösülés után már a csúcsra is jut, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az ún. előrejelzési szakaszban még képes elodázni magömlését a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásainak szüneteltetésével. (Jobb esetben a szünet csak a férfit érinti, és eközben figyelmesen ingerli partnere erogén zónáit más módon.)
 
 
 
A legritkábban fordul elő a párkapcsolatokban, hogy a férfi és a nő egyaránt 3-6 perc alatt jutnak el az orgazmusig. Sokkal gyakoribb, hogy a férfi már eléri az előrejelzési szakaszt, amikor a női orgazmus még elég távol van. 
 
Mit tehetünk ez ellen?
 
Növeljük meg az előjáték hosszát, és ezzel egyre közelebb és közelebb juttatjuk partnerünket az orgazmushoz, így a rövid aktus is kielégítő lehet számára. Nők beszámolói szerint azonban az előjáték során elérhető élmények a vágyfokozódásával kevéssé válnak, egyre jobban vágynak a behatolásra. Nem marad más, minthogy a férfi a közösülés közben tudja késleltetni magömlését. Ezt megteheti akár a közösülés gyakori megszakításával, amit a hölgyek idővel meg fognak unni, vagy valamilyen késleltető készítmény használatával. 
 
Létezik egy extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő készítmény, amely a férfiak nagy kedvencévé vált világszerte.
Ez a Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj.
A korai ejakuláció természetes gyógymódja, amely ősi kínai hagyományok és tapasztalatok alapján, de hosszú évek modern orvostudományi fejlesztései és kísérletezései útján született meg. Az eredmény: kiemelkedően hatásos erekció és késleltető készítmény.
Professzionalizmusának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend világ szerte.
 
A használók sikerességéről és hatékonyságáról számoltak be. Tapasztalataik szerint a Rui Shen képes volt a magömlésnek akár 25 perccel való késleltetésére. A sikerek növelték a használók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és stresszt. Az olaj jótékonyan hat az erekció elérése és az aktus végéig való fenntartására is elmondásuk szerint.
  
A Rui Shen úgy lett kialakítva, hogy a férfiak maximális kontroll alatt tudják tartani az ejakuláció bekövetkezését. Csökkenti a pénisz makkjának érzékenységét a rendkívül érzékeny területeken. 
Kritikaként azt fogalmazták meg a rendszeres használók, hogy a késleltető sprayk-hez képest több időre van szüksége a bőrfelszínen keresztüli felszívódáshoz, ezért 25-30 perccel az aktus előtt szükséges elkenni a péniszen, egyesek még ettől is több időt hagynak a száradásra. Mindenképp érdemes megvárni az olaj felszívódását, ezután a női nemi szervre semmilyen hatást nem gyakorol.
Fontos tapasztalat, amely szintén a hatásosságát erősíti, hogy ha túl nagy mennyiségű olaj kerül a péniszre, akár az orgazmusra való képtelenséget is eredményezhet. Ezért különösen figyelni kell arra, hogy valóban csak a mellékelt ecsettel egy vékony réteget vigyünk fel. 
A Rui Shent kiegészítheted olyan késleltető spray-kkel, mint a Prorino Long Power késleltető spray, amely helyileg képes segíteni a korai magömlés kezelésében. Csak fújsz néhányat, elmasszírozod a péniszen, és várod páratlan hatását - ennyire egyszerű!
 
AMIT A RUI SHEN EJAKULÁCIÓ KÉSLELTETŐ ÉS EREKCIÓS OLAJRÓL TUDNI KELL:
- sikeresen támogatja a korai ejakuláció feletti kontrollt
- növeli a férfi szexuális teljesítményét
- intenzív orgazmust eredményezhet
- az erekció elérésének és fenntartásának támogatását tapasztalhatja meg a használója 
- a férfiak 99%-a világszerte elismeri hatását
- mellékhatásokat nem okoz a használati utasítások betartása mellett
 
Szájon át nem fogyasztható!
ÖSSZETEVŐI:
Radix Ginseng (30%)
Rhizoma Polygonati (15%)
Cortex Cinnamomi (15%)
Semen Ziziphi Spinosae (10%)
Radix Angelicae Dahuricae (8%)
Radix Salviae Miltiorrizae (7%)
Rhizoma Atractylodis (7%)
Pure Water (8%) 
 
HOGYAN ALKALMAZD A RUI SHEN OLAJAT?
A csomagolás tartalmaz egy 3 ml-es palackot és egy ecsetet. Ez a kínai kefe. Az ecsettel vihető fel a palackban lévő olaj vékony rétegben a pénisz külső felületére, elsősorban a makkra. Minél inkább távolodunk a makktól, annál kevesebb idegvégződéssel rendelkező területeket találunk, ezért inkább a makkra koncentráljunk a kezelés során. A szexuális aktus előtt 30 perccel vigyük fel az olajat. Használata során kerülendő a szemmel és szájjal való érintkezést. Tilos inni belőle! Érzékeny bőrű és nemi herpesztől szenvedő személyeknek nem ajánlott az alkalmazása.
A Rui Shent megtalálod a Kesleltetes.hu oldalon!

 
Figyelmeztetés:

Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A termék recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!

Szólj hozzá