2017. dec 29.

Mit tehetsz a korai magömlés ellen? Egy nő tanácsai

írta: ETCcrew
Mit tehetsz a korai magömlés ellen? Egy nő tanácsai

"Egyszerűen: Ne titkolózz, találj megoldást!"

                                                   Noisy
                                  blogger, életmód tanácsadó

 

www.kesleltetes.hu / Korai magömlés elleni késleltető készítmények

 

LUCIFER AZ ÁGYBAN

Sokak kapcsolatában kellemetlenségeket, vagy épp teljes elfordulást okozhat a korai magömlés problémája, melynek „kezelésével” nem sokan foglalkoznak, pedig van rá megoldás!
 
www.kesleltetes.hu / Korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Korai magömlésről beszélhetünk akkor, ha férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.
 
A korai magömlés létezik, mint klinikai diagnózis, azonban nem betegség, hanem leginkább lelki vagy fizikai okok, illetve az agy alacsonyabb szerotonin-termelésének következménye. A korai magömlés problémája, egyes tanulmányok szerint a férfiak 30-40%-át érinti, ez a szám, ha belegondolunk, rendkívül magas! De a probléma orvosolható, senki se keseredjen el!
 
 

MI A TEENDŐ? HOL KERESS MEGOLDÁST?

A korai magömlés orvosolható különböző módokon otthon is, nem kell feltétlenül orvoshoz fordulni, hiszen vannak olyan helyzetek, amiket nem biztos, hogy az ember szívesen vállal, olyan problémák, amelyekről nem szívesen beszél. Mivel, a korai magömlés hátterében főleg pszichés okok húzódnak, általában javasolják a szexuálterápiát, az elszorításos technika alkalmazását, vagy a gyógyszeres kezelést. 
 
Viszont vannak olyan alternatív megoldások, melyek gyors megoldást nyújtanak szexuális együttlétek során, hogy az ejakuláció NE idő előtt történjen, ezáltal a partnered sem csalódik benned és így az orgazmus mindkettőtöknek garantált. Ezeket a korai magömlés elleni készítményeket magömlés késleltető szereknek nevezzük, melynek a legfőbb szerepe, hogy az ejakuláció felett segít átvenni a kontrollt, és eközben fokozza az élményt! Az interneten fellelhető felmérések szerint ezen termékek használóinál az orgazmus akár 25 perccel később is jelentkezhet, és az orgazmus élménye nagyon intenzív lesz! Ezeket a készítményeket megtalálod spray, krém, olaj, óvszer formájában, így eldöntheted számodra melyik a legkényelmesebb megoldás! 
 
 
 
Mint ahogyan arról már volt szó, a korai magömlés hátterében főként stressz által előidézett problémák húzódnak, amelyek a legtöbb esetben átmenetiek és maguktól megoldódnak. Az internetes világ fejlődésével megnyíltak a lehetőségek előttünk: miért is fordulnánk kényelmetlen és átmeneti problémákkal egy idegen személyhez segítségért, ha a megoldás néhány kattintásra van?!
 
 
Ráadásul mindezt diszkréten kellemetlen találkozások és beszélgetések nélkül megúszhatod, hiszen csak választanod kell a számodra legszimpatikusabb termékek közül, néhányat klikkelsz és kész is!

 

ÉS MIT SZÓL EHHEZ A PARTNER?

A nők nagy része szexuális együttléteknél meglehetősen magasra teszi a mércét a férfival szemben, ami néhány férfiban aggodalmat kelt: vajon megfelelően tud-e teljesíteni, elérkezik-e partnerénél az orgazmus? Ha őszinték akarunk lenni, nyilván problémát jelent egy nőnek a korai magömlés, hiszen amíg partnere eléri nagyon rövid idő alatt az orgazmust, ő ebből az élményből kimarad. Csalódott marad az elmaradt orgazmus miatt.
 
 
A nők a szexualitásban nem néznek megvetően a magömlés késleltető készítményekre, sőt, inkább pozitívan gondolnak rá, hiszen így fokozod a saját teljesítményed, miközben a partnerednek egy felejthetetlen élményt nyújtasz!
 
De ha esetleg kellemetlennek éreznéd, hogy ejakuláció késleltető termékeket használsz, a partnered kíváncsiságának felkeltését használd ki! Ha olyan ajándékkal leped meg, amely az ő számára biztosít nagy élményt, örömet, akkor már nem is lesz annyira kellemetlen a minőségi szexualitást biztosító készítmények hálószobába csempészése.
 
A szexuális problémákra, mint ahogy látszik is, a megoldások tárháza végtelen. Miért is hagynánk, hogy egy probléma miatt – ami orvosolható - ellaposodjon a szexuális életünk? Hiszen egy férfi legyen férfi, teljesítménye ne okozzon csalódást se magának, se a másik félnek, és miért ne vihetnénk egy kis játékot az aktusokba?! A fogyasztói vélemények szerint az orgazmus késleltető készítmények nem csak a teljesítményt fokozzák, hanem az önbizalmat is, emiatt minden aktusnál egyre magabiztosabb leszel! Az élményeiteket fokozhatjátok különböző potencianövelő kapszulákkal vagy krémekkel, ami által még magabiztosabb, még férfiasabb és határozottabb lehetsz!
 

INTIM JÁTSZMÁK

Ne feledd, hogy a férfiak sokkal hamarabb ráhangolódnak a szexuális élményekre, mint a nők, a nőknek több idő kell, hogy ráhangolódjanak partnerükre és az előjáték pontosan ezt az időbeli szakadékot hivatott legyőzni! Csak hitesd el vele, hogy imádod őt, minden porcikáját, de fontos az is, hogy ha a korai magömlés ellen küzdesz, próbáld meg kicsit levetkőzni a gátlásaidat. Próbálj meg a partneredre fókuszálni és ne a teljesítményedre összpontosíts, csak éld meg minden pillanatát.
 
 
Ha közted és partnered közt létrejön egy intim hangulat, amit számtalan módon megteremthetsz, akkor egy kicsit könnyedebb lesz a légkör, és nem érzed azt a stresszt, azt a nyomást, amit az ejakuláció felett elvesztett kontrollod okozhat!
 
Az előjáték amolyan nyertes-nyertes párbaj, hiszen mindketten érezhetitek a kényeztetést. Amennyiben apró léptekben haladsz előjáték során -először csak cirógatás, csókok, a fül, a nyak, a gerinc vonala, a has és a köldök körüli területek kényeztetésére adsz nagyobb hangsúlyt - úgy nem ér annyira intenzíven az az érzés, hogy a fegyver hamar sül el. Egy kicsit megismered partnered, aprólékosan kitapasztalod mik a gyengéi, de semmi intenzív mozdulat. Persze orális előjátékba is kezdhettek, vagy egy franciázásba, de ilyenkor az adok – kapok mérleg nyelve egyenlő kell, hogy legyen. Ne feledd, az a célod, hogy kellemes perceket okozz partnerednek. Ne hagyd, hogy mire az aktusra kerülne a sor, elhatalmasodjon feletted a stressz és a teljesíteni akarásnak azon erős nyomása, amely teljesen megbénít. Koncentrálj a partneredre! A célod mindig a vágyak kielégítése legyen.

 

JÖHET A JÁTÉK!

Ne félj kipróbálni semmi újat! A szexuális együttlétek során fontos, hogy mindkét fél átélje az élményt, hogy mindkét félnek élvezhető legyen a szex! A korai magömlés ellen tehetsz különböző pózokkal, ahol a nőé a domináns szerep, ahol nem kell teljes testből mozognod, csak élvezni a helyzetet, amikor a nő diktálja az ütemet. Ilyen pózokat találhatsz ITT is. A tapasztalatok alapján megállapították - a korai magömléssel küzdő férfiak körében - sok esetben segíti elő a férfi ellazulását, ha a nő határozza meg a szex ritmusát, így a férfi az ejakuláció kontrolljára figyelhet.
 
 
Azokban a pózokban, ahol a nő felemeli, vagy kifeszíti a lábait, valamint azok, melyek hatására a hüvely vákuumszerűen szívja magába a férfi péniszét a férfi izgalmi állapota egyre intenzívebb lesz. Tehát egy kicsit játszanod kell a pozitúrákkal, és hagyd, hogy néha a hölgy tegye a dolgát. A játéknak nagy szerepe van az ejakuláció késleltetésében.
 
Tapasztald ki, mik azok a pózok, melyben még nem érzed annyira intenzívnek az élményt, ahol még el tudod érni azt a pontot, hogy „visszafogd” magad, csak engedd szabadjára a fantáziád! Nyilván ez a partner hozzá állásától is nagyban függ, de ne okozzon problémát a tudtára adni azt, hogy az orgazmus nálad hamar elérkezik… Ezt megteheted megfelelő körítéssel is, hogy ne legyen túl „kellemetlen” a téma!
 
 
 
De egyszerű játékokat is kitalálhattok, hogy éppen melyik póz következzen, természetesen, amíg megszületik a döntés Te időt nyersz, ezáltal az aktus hosszát is el tudod nyújtani, a másik félben pedig azt az érzést keltheted, hogy kíváncsi vagy rá, hogy még kényeztetni szeretnéd, hogy figyelsz rá, és nem szeretnéd hamar „letudni” a dolgot!
 

NE LEGYENEK FÉLELMEID!

A férfiak nagy része szexuális aktus létesítésekor, vagy kezdetekor, már alapvetően túlaggódja a helyzetet! Ez sajnos szorongást eredményez, ami hatással van a teljesítményére, az aktus hangulatára, de sok esetben odáig fajul, hogy a partnerek az aktusig sem jutnak el, ami valljuk be a jövőre nézve nem egy kecsegtető helyzet.
 
Ha szakemberektől nem szeretnél segítséget kérni, mert számodra ez kellemetlen, akkor válaszd az alternatív megoldásokat és ne legyenek benned kétségek, félelmek, vagy szégyenérzet amiatt, hogy különböző termékeket használsz segítségképp!
 
 
A potencianövelő szerek, az ejakuláció késleltetésére kifejlesztett termékek, a vágyfokozó szerek, vagy minden ilyen termék azért jött létre, hogy az aktusokat az érintett személyek a lehető legintenzívebb élményként éljék meg és ne a „leszerepeltem” érzés domináljon!
 
Ha a korai magömlés ellen felveszed a harcot, tedd azt teljes mellbedobással, hiszen ezek az árucikkek nem károsak sem rád nézve sem partneredre nézve, így semmilyen mellékhatás nem ronthatja el az együttléteteket! Ne hagyd, hogy ez a pszichés probléma bármiben is gátoljon, vagy elvegye az önbizalmad, a férfiasságod érzését, és a legfontosabb, hogy ne hidd magad betegnek! Hiszen ez nem betegség, fogd fel egy átmeneti állapotnak, amit egyszerűen kitörölhetsz a mindennapjaidból! Nem nyomhatja rá a bélyegét a szexuális életedre, hiszen a szexualitás által nyújtott örömökre mindenkinek szüksége van!
 

VÉGÜL NÉHÁNY JÓ TANÁCS

Űzd el a „mumust”!
 
A korai magömléssel küzdő férfiak túlnyomó részének a teljesítménykényszer a legnagyobb „mumusa”. Saját férfiasságukat kérdőjelezik meg. Nem kell, hogy mindig azon görcsölj, hogy tökéletes produkciót nyújts! Néha a szenvedély is szükséges ahhoz, hogy a partnered kielégüljön. Sokszor azt hiszik a férfiak, hogy a nők egy tökéletes, számukra minden téren hibátlan aktusra vágynak, de ez nem mindig van így! Legtöbbször egy valami hiányzik, mégpedig az hogy, hinned kell magadban! Engedd el a „mumust”, küld el valahová, és koncentrálj a partneredre, az intim helyzetre!
 
Próbálj ki valami újat!
 
Az óvszerhasználat csökkenti, a pénisz érzékenységét ez által késlelteti az ejakulációt. Léteznek késleltető hatású óvszerek, melyek nem csak a nem kívánt terhességtől és a nemi betegségektől védenek meg, hanem késleltetik az ejakulációt, mivel az óvszer belső része késleltető hatású síkosítóval van ellátva. Ez a kis segítség jól jöhet ám! Az izgalmi szinted az egekben tartja, de az ejakulációt késlelteti… gondolj csak bele, hogy milyen is lehet!
 
Figyelj az előjátékra!
 
A partnerednek egy kicsivel több idő szükséges ahhoz, hogy orgazmusa legyen, mert ugye nőknek általában több idő kell. Fókuszálj kellőképpen a megfelelő előjátékra! Legyen változatos, legyen hosszabb, legyen szenvedélyes, vagy legyen vad! Különböző segédeszközöket vagy játékokat is használhattok, vagy játszhattok kezeitekkel vagy a szátokkal, a lehetőségek száma végtelen. Ha a partnered egy magasabb izgalmi szintre jut az előjátékot követően már rövidebb aktus idő szükséges a nőnek, hogy eljusson az orgazmusig. És ismét egy lépés előnyben vagy.
 
 
Legyen változatos a szex!
 
Ne legyetek restek, és próbáljatok ki új pózokat, és közben megfigyelheted, melyek azok a pozitúrák, amelyeknél a péniszed nem olyan érzékeny, ahol egy kicsit tovább tudod húzni a játékot. A legtöbb szakértő szerint, a lovagló póz a legjobb, hiszen olyankor a nő dominál és szabja meg a szex ritmusát. De csinálhatjátok ülve, állva, oldalról, csak változatos legyen.
 
Húzd az időt!
 
Ha már úgy érzed, hogy túlságosan izgatott vagy és közel a „vég”, gondolj egy szextől független dologra, mely hirtelen kizökkent, ehhez elég néhány másodperc, hogy izgalmi szinted egy kicsit alább hagyjon. Arra azonban figyelned kell, hogy olyan dolgokra gondolj, melyek nem keltenek benned semmiféle szorongást, hiszen az aktus időre a szorongás negatívan hat. Tereld el a gondolatod arról, hogy vajon a partnered élvezi e az aktust, mert ha ezen görcsölsz, sajnos a szex egy füstbe ment terv lesz.
 
 
Állj le!
 
Lényege, hogy amikor érzed, hogy közeledik a magömlés, hagyd abba a stimulációt, mindössze néhány másodpercre. Gondolhatsz erre játékként is. Mindezt addig húzhatod, amíg valóban szeretnéd elérni az orgazmust. Ezen technika tökélyre fejlesztése legtöbb esetben akkor érhető el, ha nyugodt környezetben otthon is próbálgatod pl. maszturbáció közben. Fogd fel amolyan edzésnek, hiszen a kitartó munkának mindig megterem a gyümölcse. Így az idő Neked fog dolgozni!
 
Ne hezitálj, hiszen a segítség előtted van, a szóban forgó termékeket megvásárolhatod, számtalan más termékkel együtt, kedvedre válogathatsz, és bizonyos összegű rendelésnél még a szállítás is ingyenes!
 
www.kesleltetes.hu
by: Noisy
Szólj hozzá

blog blogger férfi szexualitás szerelem párkapcsolat felelősség korai magömlés késleltetés késleltető késleltető krém korai magömlés ellen korai magömlés okai