2017. nov 04.

Valószínűleg Te sem tudtad: a korai magömlés bármikor kialakulhat

írta: ETCcrew
Valószínűleg Te sem tudtad: a korai magömlés bármikor kialakulhat

Az elmúlt évtizedekben összegyűjtött adatok alapján a szakértők egyetértenek abban, hogy a korai magömlésnek két alfaja különböztethető meg: az élethosszig tartó korai magömlés és a szerzett korai magömlés. Mindkettő komoly problémákat okozhat párkapcsolatilag, ha nem foglalkozunk vele.

Az élethosszig tartó korai ejakuláció már az első szexuális élmény során fellép, egész életen át tart, és mindenféle szexuális tevékenység esetén megjelenik. Ezen a ponton fontos tisztázni, hogy az első szexuális élmények során fellépő korai magömlés még nem ad okot aggodalomra, sőt, majdnem általánosnak mondható. Az intimitással való első találkozás alkalmával természetes módon minden férfit hamarabb ér orgazmus. A problémaként akkor jelentkezik, ha ez idővel nem változik meg.

A korai magömlés az élet során később is megjelenhet, ezt hívják szerzett korai magömlésnek. Ebben az esetben valószínűleg egy másik, testi vagy mentális zavar eredményeként jelentkezik.

A korai magömléstől szenvedő férfiak többsége az élethosszig tartó típusban szenved:

  • már az első (vagy majdnem az első) szexuális élmény óta jelentkezik rendszeresen;
  • az ejakuláció túl gyorsan következik be (az esetek 90%-ában 1 percen belül);
  • egész életen át megmarad, vagy kezelés nélkül súlyosbodik;
  • a korai magömlés minden partnertől függetlenül, és minden közösülésnél jelen van

A felmérések szerint a korai magömlés által érintett férfiak 49%-a legalább időnként a behatolás előtt ejakulál, tehát képtelen közösülni.

Azonnali segítséget jelenthet számodra is az Eros Extended Love Top Level 3 Késleltető Krém, amely a késleltető készítmények királyaként híresült el. Másoknak már bejött.

További információk...

A fentiekkel szemben a szerzett korai magömlés: 

  • normális magömlést követően lép fel fokozatosan vagy hirtelen;
  • Összefüggésben állhat hormonális (pl.: pajzsmirigyhormon-zavarok) és urológiai rendellenességekkel (pl.: prosztatagyulladás), anatómiai körülményekkel (pl.: rövid fitymafék, a makk túlérzékenysége, fitymaszűkület, stb.), idegrendszeri, pszichés és párkapcsolati problémákkal, traumatikus szexuális tapasztalatokkal. Különös esetben gyógyszeres kezelés vagy kábítószer-használat mellékhatásaként is felléphet.
  • szituációfüggő: csak bizonyos partnerekkel, vagy bizonyos helyzetekben fordul elő - hosszabb kihagyás után, bizonyos helyszínen, bizonyos pozitúrában, bizonyos módon ingerelve

Használj a szexuális együttlétekhez Secura God Timer Orgazmus Késleltető Óvszert és tedd boldoggá partnered! Légy a lepedők királya egész éjszakákon át!

Szólj hozzá

szex orgazmus korai magömlés késleltető krém természetes gyógyítás korai magömlés ellen korai magömlés okai