2017. nov 03.

Ezzel a szexpózzal késleltethető a magömlés!

írta: ETCcrew
Ezzel a szexpózzal késleltethető a magömlés!

A korai magömlés okainak vizsgálata során egészen tinédzser korig kell visszamennünk. A legtöbb férfi nem szán elég időt az önkielégítésre, és pusztán egy célja van vele: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ennek gyökerei a serdülőkorig vezethetőek vissza, amikor a fiatal fiú a családi háttér, és az ismeretek hiánya miatt bűnként éli meg a maszturbációt. Hasonló a helyzet azzal a felnőtt férfival, aki párja előtt titkolja fokozott igényét, ezért a titokban végzett önkielégítésekkel oldja meg a helyzetet. Ilyenkor szintén a lebukás veszélye kényszeríti a gyors befejezésre. Azonban ezzel a gyors, megélés nélküli önkielégítéssel az rögzül az agyban, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát, mint szokást. A kesleltetes.hu jóvoltából bemutatjuk azt a szexpózt, amely késlelteti a magömlést.


Az ősi távol-keleti szemlélet, a tantrikus szexualitás azonban a korai magömlés problémájára is nyújt megoldást, ugyanis a tantrikus szemlélet egyik fontos eleme a pillanatok megélése, lassítása. Így a felek néha megállnak, figyelik egymást és önmagukat, ezzel is tovább spannolva az érzékeket, és növelve az orgazmus intenzitását. 

Tovább fejleszthető az ejakulációs képesség a lovagló póz módosított verziójával. Aki valaha lovagolt már, ismeri a különbséget az ügetés és a vágtázás mozgásiránya között. Míg ügetés során a lovas fel-le irányba mozog, addig a vágtázáskori mozgásirány inkább az előre-hátra mozgásra emlékeztet.

Ebben a pózban a vágtázáshoz hasonló mozgásra van szükség: a férfi hanyatt fekszik, a nő ráül - lehetőleg ütközésig -, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra kezd ringatózni. Mikor a férfi érzi, hogy már az előrejelzési szakaszban van, a korai magömlés elkerülése érdekében a nő megáll a mozgással, vár egy-két percet (eközben persze a nő  izgatása lehetséges, sőt ajánlott), majd újra megindul. Ebben a testhelyzetben a nő érzékelése intenzív lesz, azonban a férfi péniszét kevésbé éri stimuláció, így könnyebben tudja kontrollálni magömlését.

A szexpóz alkalmazását egészítsd ki késleltető készítményekkel, így biztosra mehetsz az órákig tartó élvezet elérésében. És partnered is nagyon hálás lesz érte. Próbáld ki a JoyDrops Késleltető Vízbázisú Síkosító az intim együttlétek során, és hosszan tartó örömben lehet részetek!

További részletek a korai magömlésről és a merevedési zavarról...


A módszer már elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést. A magabiztos tapasztalat megszerzése 1-3 hónapig tart.

Szólj hozzá