2017. nov 03.

6 tuti tipp a korai magömlés ellen

írta: ETCcrew
6 tuti tipp a korai magömlés ellen

A korai magömlés a leggyakoribb szexuális probléma a 40 év alattiak körében világszerte. A szexuális probléma mögött rejlő testi-lelki okok feltárása és kezelése hosszabb folyamat, ezért ameddig ez megtörténik, jöjjön 6 bevált technika a korai magömlés késleltetése vagy megszüntetése érdekében.

1. Kegel torna

Korai magömlés ellen az egyik leghatékonyabb technika. A gyakorlat Arnold Kegelről, egy amerikai nőgyógyászról kapta a nevét, aki a negyvenes években jött rá arra, hogy a medencefenék izmainak "edzésével" mind férfiak, mind nők esetében több szexuális rendellenesség - így a korai magömlés - is kezelhető. A relatíve könnyű és diszkrét Kegel gyakorlat a legjobb módszer a medencefenék izmainak edzésére, és a pubococcygeus izom (PC izom) megerősítésére. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között található, és segít a korai magömlés kontrollálásában.


PC izom helye

A legkönnyebben úgy edzheted ezt az izmot, ha a WC-n megpróbálod a vizeletcsorgást elállítani. Ehhez a PC izmot kell használnia. A Kegel gyakorlat során ezt az izmot kell megfeszíteni kb. 10 másodpercig, majd ellazítani.

10 mp megfeszít - 5 mp ellazít - 10 mp megfeszít - 5 mp ellazít.......

Kezdetben egy sorozat kb. 10 megfeszítésből áll, azonban a rendszeres gyakorlással ez folyamatosan emelhető.

Amikor már tudod, pontosan hogyan is kell végezni a gyakorlatot, gyakorolhatsz bárhol és bármikor, akár vezetés közben, vagy a TV előtt. A gyakorlat hatására megerősödik a PC izmod, így orgazmus közelében azt megfeszítve késleltetheted a korai magömlést.

A Kegel tornát kiegészítheted a férfiak állóképességét, vitalitását javító Hot Man Power Vitalitás Kapszula rendszeres alkalmazásával, amely a férfi szervek vérellátását, az ott található idegvégződéseket és idegpályákat tartja karban, ezzel növelve a teljesítményt.

További információk.....

Fontos az általános egészség!

2. Maszturbálj!

Bár a férfiak jelentős mennyiségű spermiummal rendelkeznek, nem végtelennel. Minél több magömlésed lesz rövid idő alatt, annál tovább tudod késleltetni az ejakulációt.

A maszturbálás során kiismerjük saját testünket, annak jelzéseit, így éles helyzetben is időben felismerjük a korai magömlés előjeleit, könnyebben el tudjuk azt kerülni. Ebben segít a megszakított maszturbálás. Ennek lényege, hogy ha úgy érzed, közeleg az orgazmus, leállsz, majd egy kis pihenés után folytatod az önkielégítést. Aztán újra közeledik, ismét leállsz. Fokozatosan egyre közelebb és közelebb jut el az orgazmusig, egészen addig, míg már nem bírsz megállni. Próbáld ezt 15 percre kitolni, ám ha a heréidben vagy a péniszedben fájdalmat érzel, ne erőltesd tovább, fejezd be. A rendszeres gyakorlással megtapasztalod, hol van az a pont, ahonnan már „nincs visszaút”, ezért annak kitolásában is eredményes leszel. 

A korai magömlés elkerülése érdekében akár maszturbáció során, akár éles helyzetben, alkalmazd a pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Szérumot, amely egyedülálló módon képes csökkenteni a pénisz érzékenységét az érzékelés növelése mellett. A szérumot akár a maszturbálás megkezdése előtt, akár az intim együttlét előtt felviszed, majd beszívódását követően megakadályozza a korai magömlést. Partnered érzékenységét nem befolyásolja.

További információk a pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Szérumról...

3. Lélegezz mélyeket!

A mély levegővétel a meditáció egy bizonyos formája, mely gyakran segít a korai magömléshez vezető szexuális vágy és feszültség kontrollálásában. A felszínes, szapora lélegzetvétel hatására felgyorsul a pulzus, aminek a korai magömlésben is szerepe van.

Próbáld meg jó mélyen, 5 másodpercen keresztül beszívni a levegőt, majd tartsd azt bent 3 másodpercig és csak ezt követően fújd azt ki lassan, ismét 5 másodpercen keresztül. Természetesen nem venné jól ki magát, ha ezt éles helyzetben gyakorolnád, ezért ezt is a maszturbációval egybekötve érdemes elkezdeni. Ha már gyakorlatod lesz benne, akkor a relaxáció és a figyelem elterelés ettől gyorsabban is menni fog, így eredményesen kerülheted el a korai magömlést is.


4. Nyomás

Fejts ki nyomást a pénisz aljára, ugyanarra a pontra, mely a megszakításos maszturbálásnál segít az orgazmus késleltetésében. Ezzel kissé csökkenthető az erekció mértéke, azonban a korai magömlés eredményesen késleltethető. Ha már pontosan tudod, melyik ez a pont, akkor akár a partnered is megkérheted, hogy segítsen ennek a technikának a gyakorlásában. Ehhez hasonló gyakorlatokat találhatsz még a kesleltetes.hu oldalon böngészve.

5. Új szexpózok!

Az igazi szex több, mint hagyományos fizikális örömforrás. Próbálj ki új szexpózokat vagy a tantrikus technikák alkalmazását az intim együttlét során, és közben figyeld a tested reakciót, melyikben bírod tovább. Egyes pózokban ugyanis korábban történik meg a magömlés, míg másokban később. Általában, ha a nő van felül, a korai magömlés késleltethető, míg a misszionárius póz a gyorsabb örömök forrása lehet.

Ha úgy érzed, közel az orgazmus, szakítsd meg a stimulációt (pl. húzd ki a péniszed egy rövid időre, szólj a partnerednek, álljatok meg), feszítsd meg a PC izmod, és vegyél egy mély lélegzetet! Ismételd ezt mindaddig, míg az ejakulációs kényszer elmúlik.

 

6. Óvszer

Az óvszer egy védőréteget képez a péniszen, ezzel csökkenti az érzékenységét, így a stimuláció kevésbé okoz gondot. Kerüld a forró hangulatot biztosító, melegítő síkosítókkal ellátott óvszereket – minél több a stimuláció, annál nagyobb ugyanis a kockázata a korai magömlésnek.

Kifejezetten ajánlott a orgazmus késleltető hatású óvszer használata, mely akár 5 perccel is elodázhatja a magömlést. Ezek az óvszerek enyhe érzéstelenítővel kezeltek, melyek a szexuális inger csökkentésével segítik a korai magömlés megelőzését. Ne aggódj, ettől még élvezni fogod az együttlétet. Ha mégis kétségeid lennének, próbáld ki előbb maszturbálás során, hogy megbizonyosodj használatának előnyeiről.

Ilyen késleltető hatású óvszerekről bővebben ITT olvashatsz!

 

Ne feledd: kitartással és gyakorlással elkerülhető, illetve megszüntethető a korai magömlés, és elérheted céljaidat!

Szólj hozzá

férfi szex orgazmus egészség ejakuláció korai magömlés késleltetés korai magömlés ellen korai magömlés okai