2017. nov 02.

Ne alkudj meg! Megoldás a korai magömlés ellen!

írta: ETCcrew
Ne alkudj meg! Megoldás a korai magömlés ellen!

Ez a leghatásosabb módszer, amelyet még sehol nem olvashattál!

A férfi társadalom több, mint 70%-érinti valamilyen szexuális zavar. A szexuális zavarral küzdő férfiak 40%-a korai magömlés ellen küzd. Közel 15% azoknak az aránya, akik az ún. hypoaktív szexuális zavarral (így például a szexuális vágy hiánya, vagy jelentősen csökkent érdeklődés a szex iránt) küszködnek. A teljes nemi életben gátolt férfiak orgazmus-készsége romlik, a kielégülést okozó orgazmus előfordulási gyakorisága 1-3 %. Így a férfiak egy része inkább lemond a szexről, csak ne kelljen foglalkoznia a szexuális problémákkal. Pedig van megoldás!

Tartósan fennálló szexuális zavarról akkor beszélhetünk, ha az adott probléma (jelen esetben a korai magömlés) legalább egy éve folyamatosan fennáll. Fontos leszögezni, hogy a legtöbb szexuális probléma gyógyítható!

Leggyakoribb férfi szexuális probléma a korai magömlés

 

A férfiak orgazmusát az ondó kilövellése, vagyis a magömlés kíséri. Ilyenkor a prosztata és az ondóhólyagok intenzíven összehúzódnak, és az ondó a húgycsőbe kerülve onnan kilövel. Zavar lép fel, ha a férfi nem tudja tartani az orgazmus kontrollját, tehát a magömlés a hüvelybe történő behatolás előtt, vagy a férfi akaratától függetlenül, váratlanul bármikor megtörténik. Ezt nevezzük korai magömlésnek.

A korai magömlés testi vagy pszichés okokra vezethető vissza, ezutóbbi lényegesen gyakoribb. A központi idegrendszer eredetű zavarokra jelentőst hatást gyakorolnak a lelki és a hormonális hatások. A magömlés agyi szabályozás alatt álló reflex, és, mint minden életfunkciót, ezt is meg kell tanulni szabályozni. Ez a tanulási folyamat, ez a reflex, a serdülőkori maszturbálás idején alakul ki. 

A korai magömlés leggyakoribb oka egyértelműen pszichés eredetű.

Gyakran fordul elő serdülőknél, akik a helytelen szexuális nevelés következtében úgy érzik, hogy valami bűnt követnek el, amikor maszturbálnak, és a bűntudatuk miatt mihamarabb túl akarnak lenni a kielégülésen. Olykor erre a merevedés teljes hiányában kerül sor, ez zavart okozhat a központi idegrendszerben. Tovább viszik aztán a szexuális problémát a fiatal felnőttkorukra, amikor a tapasztalatlanság, a nemi betegségektől való félelem, vagy a partner teherbe esésétől való aggódás idegesíti őket.

Ugyanígy szerepe lehet az ejakulációs kontroll elvesztésében a férfi éppen aktuális lelki stabilitásának, a párkapcsolat harmóniájának, és a stressznek.

 

Néhány tipp a korai magömlés kezelésére:

 

  • Az előjáték megfelelő elnyújtása. Ez ugyan nem késlelteti a magömlést, de a partnert magasabb izgalmi állapotba hozza, így időben közelebb kerülnek az orgazmus eléréséhez.

  • Előjáték vagy önkielégítés során a férfi igyekezzen megfigyelni az ingereket, melyek azok, amelyek erősebben izgalomba hozzák. A szexuális ingerlés során ugyanis van egy szakasz, az előrejelzési szakasz, amikor a férfi már érzi a magömlés közeledtét, de ilyenkor még van 20-30 másodperc, és ha ekkor megszűntetik az ingerlést, az ejakuláció nem következik be. Ha az ingerlést folytatják, bekövetkezik az elkerülhetetlenségi szakasz, ami az ejakuláció előtt 4-8 másodperc, ekkor már sehogyan nem akadályozható meg a magömlés.

  • Amikor a férfi az előrejelzési szakasz közeledtét érzi, akkor hatékonyan megállíthatja a magömlést az elszorításos technikával. Ebben az esetben nem csak az ingerlést függesztik fel, hanem a hímvessző alsó oldalán, a makk peremének vonalában aránylag erősen megszorítják a hímvesszőt néhány másodpercre. A módszer hatásos, mert blokkolja a magömlésért felelős idegpályákat. Mivel ez egy biológiai reflexműködés, ezért bármelyik férfinél működik, aki hajlandó gyakorolni és odafigyelni a saját teste jelzéseire. Az elszorításos technika egymás után többször is alkalmazható.

  • Segíthet a kevésbé ingerlő testhelyzet alkalmazása. Az a célravezető testhelyzet, amely kevés lehetőséget ad a dinamikus mozdulatokra.

A korai magömlés kezelése a leggyorsabban egy megértő és segítőkész szexuális partner segítségével történhet.

VAN MEGOLDÁS A KORAI MEGÖMLÉSRE!

 

Szólj hozzá

korai magömlés késleltetés korai magömlés ellen