2017. nov 02.

A korai magömlés kezelése orvosilag

írta: ETCcrew
A korai magömlés kezelése orvosilag

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.

korai magömlés olyan állapot, mely bármely életkorú férfit érinthet. A kifejezés azt jelenti, hogy az érintett férfi nem képes szabályozni az orgazmus és ejakuláció idejét. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a korai magömlés, ám mivel sokan nem fordulnak segítségért, ez az arány még magasabb is lehet.

 

Kezelési lehetőségek a korai magömlés ellen

A korai magömlés szexuális terápiával, pszichoterápiával és gyógyszeres kezeléssel szüntethető meg. Sokak számára ezek kombinációja a leghatékonyabb.

Szexuálterápia – Egyes esetekben a szexuálterápia már olyan egyszerű lépésekkel is segít, mint a szexuális együttlét előtti maszturbáció, mely segít késleltetni a magömlést szex közben. Emellett az orvos javasolhatja egy időre a közösüléstől való tartózkodást és helyette egyéb szexjátékok alkalmazását, annak érdekében, hogy az együttlét miatti szorongás megszűnjön.

(Szerk.) A lelki egészség javítása, az elért kiegyensúlyozott állapot fenntartása, valamint az önbizalmad növelése céljából céljából a szexuálterápiát egészítsd ki a HOT Power Férfi Vitalitás Kapszula alkalmazásával! Miért? A HOT Power Férfi Vitalitás Kapszula a felhasznált gyógynövények erejét kihasználva egyensúlyba hozza a férfi hormonokat, hozzásegít a határozott férfierő eléréséhez, ezáltal növeli az önbizalmad.

További részletek...


Nyomás technika – Ez a módszer a következőképpen működik:

1. lépés – Kezdje el a szexuális aktivitást a megszokott módon, beleértve a pénisz stimulálását is, és folytassa egészen addig, míg úgy nem érzi, majdnem kész az ejakulálásra.

2. lépés – Kérje meg partnerét, hogy nyomja meg a pénisze végét azon a ponton, ahol a makk csatlakozik a pénisztörzshöz, mindaddig, míg az ejakulációra való késztetés el nem múlik.

3. lépés – Ezt követően várjon körülbelül 30 másodpercig, majd folytassa az előjátékot. Lehet, hogy a prés után kisebb erekciót tapasztal, de ne aggódjon, a pénisz újbóli izgatása után visszanyeri a teljes merevedést. 

4. lépés – Ha ismét úgy érzi, ejakulálnia kell, ismételjék meg a folyamatos nyomást.

Amennyiben ezt a technikát annyiszor ismétlik, amennyiszer szükség van rá, eléri, hogy korai magömlés nélkül tudjon behatolni partnere hüvelyébe. Ezzel a módszerrel megtanulja késleltetni az ejakulációt, s egy idő után már nem is lesz szüksége a nyomás technika alkalmazására.

(Szerk.) A nyomásos technika eredményességét tovább fokozhatod a kesleltetes.hu oldalon található pjur@ Superhero Koncentrált Késleltető Szérum alkalmazásával. Ez az innovatív orgazmus késleltető szer kizárólag természetes alapanyagokból készült, csökkenti a hímvessző érzékenységet, miközben fokozza az érzékelést. A pjur@ Superhero Koncentrált Késleltető Szérum egy láthatatlan réteget képez a hímvesszőz, ezzel akadályozza meg a korai magömlést.

További információk...



Alternatív gyógymód –  Egy nemrégiben közzétett tanulmány arról számolt be, hogy a jóga hatékony a korai magömlés kezelésében, ám a kutatók hangsúlyozzák, hogy további kutatások szükségesek még ezen a téren.

(Szerk.) Enyhébb esetekben további megoldást jelenthet a korai magömlés ellen kifejlesztett JoyDrops Ejakuláció Késleltető Síkosító alkalmazása.

További információk...

Gyógyszeres kezelés – Bizonyos antidepresszánsok, és helyi érzéstelenítésre használt krémek alkalmazásával kezelhető a korai magömlés. Mindenképpen kérje ki orvosa véleményét mielőtt ezek alkalmazását megkezdené, mivel mellékhatásként hányingert, szájszárazságot, álmosságot és csökkent libidót tapasztalhat.

Az érzéstelenítő krémek használata miatt csökkenhet a szexuális élvezet, mivel csökken a pénisz érzékenysége is. Annak ellenére, hogy közösülés előtt a krémet letörölték, egyes tanulmányokban a nők arról számoltak be, hogy az ő nemi szervük érzékenysége is csökkent. Ritkán pedig előfordulhat, hogy az ezekben a krémekben található lidokain vagy prilocaine allergiás reakciót vált ki.

(Szerk.) A gyógyszeres kezelés nagyszerű alternatívája a 100%-ban gyógynövényekből készült HOT Power Férfi Vitalitás Kapszula.

További részletek...

 

Fő az optimizmus!

A szexuális együttlét előtt fontos “rendet tenni" a páciens saját gondolatai között, és optimistán, pozitívan hozzáállni az elkövetkező aktushoz. A megfelelő időben történő magömlés következő állomása az előjáték megfelelő elnyújtása.

Ez ugyan a magömlést nem késlelteti, de a partnert magasabb izgalmi állapotba hozza, így a partner rövidebb idő alatt válik képessé az orgazmus elérésére. Mindezen túl a gyengéd, és idejében is megfelelően hosszú előjáték a szexuális kultúra egyik alapja.

Az előjáték (és esetleg az önkielégítés) során a férfi igyekezzen megfigyelni az ingereket: melyek azok, amik nagyobb izgalomba hozzák, és mik azok, amik kevésbé. A szexuális ingerlés során ugyanis van egy szakasz, nagyjából a magömlés bekövetkezte előtt 20-30 másodperccel, amikor a férfi érzi, hogy az ejakuláció be fog következni. Ekkor még - az ingerlés megszüntetésével - lehetőség van arra, hogy ne következzen be a magömlés. Az ingerlést tovább folytatva az ejakuláció előtt van egy 4-8 másodperces elkerülhetetlenségi szakasz, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlést. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, ami ilyenkor mindig végigfut.

Tippek, technikák

Az együttlét során a közösülés alatt is megfigyelhetőek a fent leírt szakaszok. Ha a férfi az előrejelzési szakasz bekövetkeztét jelzi, akkor lehetőség van a közösülés megszakítására, majd az izgalmi állapot enyhülése után (egyénileg változó, kb. 30-60 másodperc) annak folytatására. Ez a megszakításos módszer kiegészíthető és hatékonyabbá tehető az úgynevezett "elszorításos technika" alkalmazásával.

 

(Szerk.) A megszakításos technika eredményességét tovább fokozhatod a pjur@ Superhero Koncentrált Késleltető Szérum alkalmazásával. Ez az innovatív késleltető szérum kizárólag természetes alapanyagokból készült, csökkenti a hímvessző érzékenységet, miközben fokozza az érzékelést. A pjur@ Superhero Koncentrált Késleltető Szérum egy láthatatlan réteget képez a hímvesszőz, ezzel akadályozza meg a korai magömlést.

További információk...

 

A elszorításos technika lényege lényege, hogy az előrejelzési szakasz során nem csak az ingerlést szüntetik meg, hanem a hímvessző alsó oldalán, ahol a makk peremének vonalában aránylag erősen, néhány másodpercig megszorítják a hímvesszőt.

Az eljárás azért hatásos, mert ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek. Ha megfelelő helyre, megfelelő időben, és megfelelő erőséggel alkalmazzák az elszorítást, bármelyik férfinál működő biológiai reflexműködést indítanak be, mely biztosan leállítja a korai magömlést az elkerülhetetlenségi szakasz előtt. Az elszorításos technika akár többször egymás után is alkalmazható.

Kérd partnered segítségét a gyakorláshoz!

Káros hatása nincs, leszámítva, hogy amennyiben későn, az elkerülhetetlenségi szakaszban próbálkoznak vele, kellemetlen, éles érzés mellett következik be a magömlés. Az elszorításos technikát célszerű előbb kézzel történő ingerlés során pontosan elsajátítani, majd utána alkalmazni közösülés során.

A megfelelő pozíció is sokat számíthat

A “kezelés" hatékonysága tovább fokozható, ha a pár a férfi számára kevésbé ingerlő testhelyzetet választ a közösülés során, amíg ki nem alakul a magömlés megfelelő kontrollja. Célszerű olyan testhelyzetet választani, melyben kevés a lehetőség a dinamikus mozdulatokra. Mindenképp kerülendőek az olyan pozíciók, melyekben a férfi teljes felsőteste ritmusosan mozog.

Sok esetben az segíti elő a férfi ellazulását, ha a nőé a domináns szerep, és ő határozza meg a közösülés ritmusát. Ilyenkor a férfi teljes mértékben az ellazulásra és magömlésének késleltetésére figyelhet, miközben szóban finoman utasíthatja partnerét a helyes vagy helytelen mozdulatokra.

Szólj hozzá